En gossig tisdag

PicturesInnehåller affiliate-länkar

Polo knit, from here!

Tisdagar spenderas bäst i en gossig tröja, eller vad säger ni? Denna är iallafall riktigt gossig! Imorse var jag iväg med mamma och pappa och kikade på lite kakel, klinker, färger osv till deras nya badrum. Som jag nämnde HÄR så ska de göra om båda badrummen nu inom några veckor, och jag ska få vara delaktig! Det är ju en liten del av vad jag pluggar till, så det ska bli superkul.

Nu är det dags för alla hjärtans dag mys här hemma, vi hörs senare! <3

/ Tuesdays are well spent in a cosy knit, right? This one is super cosy! This morning I spent with my mom and dad at a store where we looked at some ceramics, colors and so on. As I mentioned HERE they are doing a total make over with both their bathrooms at home and Im going to be involved with that. Thats one thing that Im studying right now, so its going to be so so so fun.

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Hej! Måste börja med att säga att du är en grym inspirations källa! Undrar hur du ställer dig till att du äter så mycket pizza, godis, chips osv samtidigt som du tränar hårt? Tänker du att det jämnar ut sig ändå? Är endast nyfiken då det känns som att de är sån extrem hets med nyttig mat nu.. kram😘
andiclausen
andiclausen,
Hej, och tack! Så kul att höra <3 haha, ja det blir en del pizza men jag känner att det behöver min kropp för att orka träna så mycket som jag gör. Jag tänker inte så mycket på vad jag stoppar i mig, men det går ju på ett sätt jämnt ut i slutändan. Jag äter nyttigt ibland också, äter allt jag tycker är gott och det tycker jag är viktigast, då mår människan som bäst tror jag 😊 kram!
nouw.com/andiclausen
mylifegoals
mylifegoals,
Åh vilken mysig tröja!
nouw.com/mylifegoals
andiclausen
andiclausen,