En gullig brunch

Food

Om ni är hungriga så kan jag tipsa er redan nu att inte scrolla vidare ner i detta inlägget - ni lär bli ännu mer hungriga. Det blev en bildbomb också, men kunde bara inte låta bli att fota av allt. Jag som verkligen älskar frukost och brunch var ganska nöjd när jag såg detta i helgen!

Allt från nyttiga små avokadotoast till söta pannkakor med nutella, minipizzor, yoghurt med honung och granola osv osv. Där fanns lite av varje så det var bara att försöka bestämma sig vad man skulle börja med. Framförallt så såg det så gulligt och fint ut för ögat och det gör ju alltid allting så mycket bättre! Vill inte ens veta hur lång tid det tog haha.

Min favoritstation på brunchen blev nog denna, efter pannkakorna med nutella. Vet faktiskt inte det finns något bättre en riktigt kolsyrat och iskallt bubbel som liksom gör hela glaset immigt? Säg gärna om ni vet något bättre.

Asså så söta avo-toast, vill ha sånna i min kyl som alltid är färska så man kan gå och nalla hela tiden. Så, blev ni hungriga? Jag blev faktiskt, haha. Som tur är så blir jag snart upphämtad för att åka iväg på sushi-middag, älskar sånt mys mitt i veckan. Dessutom åt jag fisk till lunch, och så fisk nu till kvällsmat också, känns bra!

  • Food

Gillar

Kommentarer

wilmasjolen
wilmasjolen,
Åh herregud du skojar va gott??!
nouw.com/wilmasjolen
Sara
,
Men guud. Är det din mamma som är igång igen med sån god brunch 😉
lindholm
lindholm,
men åh vad drömmigt!
nouw.com/lindholm
legefrue
legefrue,
Herreguuuud så gott! Så fint fixat☺️
nouw.com/legefrue
amandaelinden
amandaelinden,
Woooow godaste brunchen jag sett tror jag
nouw.com/amandaelinden
AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Men guud så fint och gott det såg ut!!😍
nouw.com/alvapoletti
TrixochfixbySofie
TrixochfixbySofie,
wow!! så fint och gott!! är detta på något ställe eller hemma hos någon? 😊
nouw.com/trixochfixbysofie
andiclausen
andiclausen,