En härlig återförening, djupa samtal, gråtfest och andra adventsmiddag

Min helg i bilder

Att komma hem på fredagseftermiddagen och sätta på julmusik, tända massa ljus och få besök av min familj var en mysig start på helgen. Jag fick fina liljor och så satt vi och pratade om veckan som gått. Jag som hade kylen fylld av godsaker glömde att bjuda på något och fick dåligt samvete sen när dom pös iväg. Jag skulle verkligen kalla mig själv för gästvänlig, men det känns som man glömmer bort det lite när sina föräldrar kommer? Det är liksom som att man är van vid att dom alltid tar tag i saker haha <3

Det blev kväll och jag hoppade i mina orangea velvet-boots för att få lite fredagsfeeling!

Sen fortsatte kvällen på Drottninggatan 35 med Emma och Clara. Det var längesedan sist så det var skönt att få hänga med dom igen, vi hade mycket att ta igen men vi hann inte ens hälften så det är perfekt att vi ses på juldagen igen.

Vi åt, som vanligt, väldigt gott! Vi tog väl in halva deras meny så jag var proppmätt efteråt. Det var dock knappt jag hann med att äta för min mun gick i ett, ni vet när man har skvaller från månader tillbaka att gå igenom haha.

Tjejerna avslutade med en kopp champagne-te men jag körde på ett glas istället. Så glad att dom kommer hit till Helsingborg från Malmö bara för att hänga med mig <3

Kom hem vid halv tolv men Denkan var iväg så jag satte mig i soffan, slog på reprisen av Idol och åt godis. Har man följt det nästan hela hösten kändes det tråkigt att inte se finalen. Så duktiga finalisterna var! Jag hejade dock på Jemima.

Lördagen började väldigt lugnt med rostas mackor och pucko.

Sen gick jag och Denkan ner en sväng i stan. Jag lever typ i polotröjor just nu, men det känns som det enda alternativet när det är så kallt och blåsigt som det är just nu.

Sen hade jag ett frisörbesök inbokat så där spenderade jag nästan 3 timmar. Haha, vi hade så roligt. Har ju lyxen att kunna dricka ett glas vin hos min frissa, och så satte vi på julmusik på högsta volym som vi dansade och sjöng till. Jag och min frisör Annika är inte en lugn kombo!

På kvällen kom Johanna förbi på några glas bubbel. Vi pratade om hur viktigt det är att alltid vara öppen och ärliga mot varandra, att man ska uppskatta livet och så pratade vi julminnen från när vi var små. Det slutade med att vi båda satt och grät, både glädjetårar och tårar för människor som inte längre finns med oss.

Sen var det söndag och andra advent. Vi skulle ha lite gäster på eftermiddagen så vad passade då bättre än glögg och pepparkakor med ädelost?

Sen satte vi oss till bords. Vi hade gått loss i affären och köpt lite all möjlig tapas, verkligen precis det vi var sugna på.

Jul-galningen hade till och med pyntat vattenkannan, men vad gör man inte.. Det är ju faktiskt bara jul 3 veckor om året och dom tycker jag man ska ta vara på och njuta ordentligt. Det är så mysigt!

Såhär såg första omgången ut, och till det drack vi gott vin. Den gula kletiga fläcken ni ser är ugnsgratinerad brie med honung, blev lite väl smällt men den var lika god ändå haha.

Det blev iallafall ett härligt avslut på en riktigt bra helg, dessutom snöade det lite på söndagskvällen så jag och Denkan tog en kvällspromenad vid 22 innan vi somnade.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Vart har du köpt det svarta bordet och kub bordet i vardagsrummet? Och vart kommer dina vinglas ifrån? Älskar dig blogg!! 😃
andiclausen
andiclausen,
Svarta från Ekeby möbler och spegel från AYTM. Vinglasen är ifrån Great. Tack och kram på dig 😘
nouw.com/andiclausen
agnesroos
agnesroos,
Åh så mys!!
nouw.com/agnesroos
andiclausen
andiclausen,
Madeleine
,
Var är den fina gråa tallriken ifrån? 😍
andiclausen
andiclausen,
Hmm vilken menar du? Med pepparkakor? Från shopcorn.se isåfall 😊
nouw.com/andiclausen
Alexnadra
,
Svarta låga bordet är ifrån?
andiclausen
andiclausen,
Hej! Från Ekeby möbler!
nouw.com/andiclausen
Sofia
,
Vilken tum har ni på er iMac? 😃