En kväll i Marbella

Pictures, Travel

Middag i mysiga Puente Romano är ett säkert kort och ett favoritställe, så såklart var vi där. / Paulina körde sista minuten-fix precis utanför restaurangen haha. / Innan vi hade bord på restaurangen satte vi oss i mitten för drinkar och champagne!

En liten outfit, bättre bilder och detaljer hittar ni i mitt inlägg HÄR.

Jag hänger alltid på min älskling hehe <3

En gång mitt i Puente Romano, som leder ner till Sea Grill. Här var vi glada haha!

Denna kväll käkade vi på Thai Gallery som är en favorit, riktigt god mat och prisvärt! Är ni i Marbella kan jag verkligen rekommendera detta stället. Det porslinet är förresten något jag verkligen vill ha nästa gång vi flyttar!

Hängde lite mer på babe hehe <3

Efter maten i Puente Romano styrde vi vidare mot Mosh för mer champagne och drinkar. Där är verkligen ös på helgen med typ nattklubb inne i restaurangen, vi satt där först men flyttade ut sen (på bilden är vi utomhus) när några kompisar kom och vi blev dubbelt så många, så man kunde prata med varandra.

Jag skulle inte ens ut denna kväll men sen var vi helt plötsligt på Pangea och hade köpt bord, såklart haha. Vi älskar ju Pangea så vad ska man göra. Spårade ju lite och vi skulle dra till Olivia Valere när Pangea stängde kl 04, som tur var så åkte vi hem istället. Var verkligen glad över det dagen efter då Olivia stänger 08 och man går ju inte precis hem innan det stänger :(.

Hur en riktigt trevlig kväll och natt i Marbella kan se ut! Älskar verkligen sådana här ställen, kunna sitta ute hela natten och bara ha det gött. Tänk om Sverige kunde ha dessa ställen! Lite av tjusningen att komma hit kanske.

// How an evening and night in Marbella can look like! I love places like these, so sad we can't have them back home in Sweden. 

Gillar

Kommentarer