En kväll i Puente Romano

Travel

Vi spolar tillbaka tiden några veckor när jag befann mig i Marbella. Nu är det ju verkligen inte kallt hemma i Helsingborg, men det är något speciellt med att endast kunna gå ut på middag i en klänning och klackar utan att ha med varken en sjal, kavaj eller jacka. Gäller att även uppskatta dom små sakerna i livet ;-)

En restaurang vi alltid återkommer till är Monkey Club, det ligger i Puente Romano och brukar alltid vara riktigt nice stämning. Att börja med en mojito är alltså inte helt främmande!

Nems åt jag för första gången för två år sedan tror jag det var, och sedan dess har det klättrat högt upp på ätarlistan! Magiskt gott faktiskt, mycket är nog såsen man doppar dom i mmmmhhhm.

Som vanligt beställdes det in ett gäng olika förrätter.

Alltid smart att sätta sig rakt över Denkan, så kan man sitta och tjuvkika på honom under hela middagen <3

Min huvudrätt häftade jag ihop själv efter vad jag var sugen på haha. Alltid skönt när man får göra det på restaurang när man inte riktigt kan bestämma sig vad man vill ha.

Det blev tagliatelle med en grädde- och parmesansås, karamelliserade tomater och rikligt med tryffel. Ser faktiskt inte ut som så mycket tryffel nu när jag ser bilden men tryffeldoft var typ det enda man luktade när min tallrik kom haha.

En trevlig överraskning för Denkan var att Elias hade kommit ner en sväng till Marbella. Så grabbarna körde en liten klubbrunda då deras kompis DJ:ade. Söta var dom när jag vinkade iväg dom!

Tjejerna åkte faktiskt hem, vilken chock va! ;-) Om inget annat så var det ju väldigt skönt morgonen därpå.

  • Travel

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Dina outfits....,så snygga,Alltid!
nouw.com/juliavnmelin
Jobbautomlands
Jobbautomlands,
Så snygga outfits!

Besök min blogg om du vill jobba utomlands! 😊
www.nouw.com/jobbautomlands
nouw.com/jobbautomlands