En lugn helg

Min helg i bilder

I fredags bytte vi ut pizzalunchen mot sushi istället! Är det en måltid som jag hade behövt äta varje dag i 1 år så hade det lätt varit sushi, älskar det alltså.

Helgen började på riktigt när vi satte oss ett gäng på Kol för drinkar och lite käk! Älskar att jag sa i söndagskväll att jag inte skulle dricka förrän den 25dec, gick bra som vanligt.

Denna sötisen var också med. Det varvades hett mellan drinkar, bubbel och massa skitsnack. En trevlig fredag helt enkelt. Och jag var löjligt nöjd att jag hängde med Denkan hem vid 23 tiden :-)

Vi fick ju vår nya kyl och frys, antingen denna veckan som var eller om det var förra, så nu kunde vi äntligen köpa på oss frysta bär osv! Vi pallade inte koppla in den gamla frysen innan nämligen. Dessutom har vi ny mixer som vi också skulle testa, så lördagens frukost bestod bla av smoothie! Och ingefära shots, givet i dessa tider.

Förutom att det är alldeles för mycket folk på gymmet - så gillar jag helgerna där man bara kan sticka till gymmet lite när man vill och stanna hur länge man vill. På vardagarna blir det ju 45-60min morgonträning och även fast det räcker, så är det ju ändå lite stress på det. Så helgträning är alltid guld! Dock hade jag tid och passa i lördags så det blev bara 40 min träning, men det kändes ändå som det bästa passet på hela veckan!

När mörkret började falla så mötte jag upp mammsen i stan för en fika på Fahlmans <3 Vi åt deras kycklingmacka med coleslaw och äpple, wienerbröd och så blev det några koppar te. Vi pratade om hur mysigt det ska bli med jul, den kommande nyårsfesten och hur viktigt det är att ta hand om de man älskar och alltid vara snäll! Det är faktiskt en sak jag är bra på, jag skiljs aldrig åt med mina älskade om vi inte rett ut något litet tjafs eller så. Man ska helt enkelt inte skiljas som ovänner.

Här hoppar vi rakt till söndagsmiddagen som började med detta till förrätt. Lite patén, gubbrörapaj och någon annan trevlig lax-frestelse. Kändes nästan lite juligt att äta detta, sill äter jag verkligen bara på julen. Och lite på midsommar såklart.

Sen blev det pannbiff med lök innan denna fina skapelse väntade som dessert. Om förrätten kändes som jul, huvudrätten som höst, så gav detta helt klart sommarkänslor!

Såååå.... Inte det roligaste min helg i bilder-inlägget men ibland så orkar/tänker man inte på att fota allt haha. Har dock haft en riktigt skön och mysig helg! Varit på spa dessutom. Får ta igen det där med bilderna genom att försöka mig på 2 st min dag i bilder-inlägg istället :-)

Gillar

Kommentarer