En natt på Radisson Blu Metropol

Pictures, Mina dagar

I fredags checkade vi ju in på Radisson Blu Metropol här i Helsingborg, för att mysa in helgen lite extra helt enkelt!

När vi kom upp till första våningen så möttes vi av den här coola lamphimeln! Man märker att hotellet är nytt för det är verkligen fräscht och helt rätt i tiden.

Fick syn på denna boxen och snappade upp budskapet direkt, det skulle bli en "stay in bed"-fredag! Jag tror till och med att dom har sånna har på typ varje våning? För när vi kom upp på sjunde våningen så fanns även där en med en annan text, så fiffigt och snyggt.

Möttes av detta när vi kom in på rummet, bubbel och ett fat med massa härligheter..

..Med den sötaste lappen! Snacka om att man ler lite extra när människor tänker till och försöker göra det lilla extra för att någon annan ska ha det bra :-) Ida är verkligen härlig!

Kolla på detta smarriga fruktfatet liksom! Med deras kladdkakebitar dessutom! Jag äter lunch på deras restaurang Nelly's Food ETC. minst en gång i veckan och då håller jag alltid tummarna att det är dessa kladdkakebitar som finns till teet efter maten.

Sen låg vi bara och mös i sängen framför idol resten av kvällen. Vi hade köpt med oss chips, godis och läsk också så det var uppladdat för mys. Verkligen en skön fredagskväll! På något sätt skönt med en liten get-away, även fast man stannade kvar i stan.

När vi vaknade såg vi att de hade gym på vår våning, så vi passade på att testa det lite! Alldeles lagom gym, ett sånt skulle man haft i sitt framtida hus ;-)

Sen trippade vi ner till hotellfrukosten som äger rum på deras restaurang Nelly's Food ETC. Gillar både utbudet och uppläggningen av deras frukost!

Min första runda såg ut såhär, hade ju inte skadat att få i sig denna brakfrullen varje dag!

Och tredje eller fjärde rundan såg ut såhär! Ett måste på hotellfrukostar, eller faktiskt vid varje helgfrukost iallafall, är ju någon typ av "dessert" även där. Denna tallriken kändes liksom perfekt att avsluta frukosten med!

Gillar

Kommentarer

fannykv
fannykv,
Åh va mysigt det lät!! 😊
nouw.com/fannykv
hannalestrade
hannalestrade,
Vad mysigt!
Beingaldiss
Beingaldiss,
så koselig😍
nouw.com/beingaldiss
lindholm
lindholm,
men så mysigt! 😊
nouw.com/lindholm