En ny favoritövning för rumpan!

Fitness

God morgon! Tog mig en liten vilomorgon från gymmet idag, viktigt med lite vila också även fast jag blivit väldigt bra på det - tränar inte alls lika mycket som förr. Aja, sen är det morgonträning torsdag, fredag och lördag igen och det räcker ju gott och väl!

Tänkte jag kunde ta tillfällen i akt och tipsa er om en ny favoritövning jag börjat köra på gymmet, som man egentligen kan göra hemma eller var som helst också. Allt ni behöver är ett motståndsband av den långa storleken och så något att knyta den på.

Sen hoppar du in i öglan och backar så långt bak du kan, delar på benen, lutar dig bakåt och kör knäböj!

Man kan både göra smala knäböj, breda, med tårna pekade utåt osv. beroende på vart man vill att det ska kännas som mest. Tror den känns så pass mycket för att man samtidigt måste hålla balansen för att inte dras med bandet som "drar i dig", ett tips då är att lägga vikten på hälarna så fokuset blir på rumpan och inte benen.

Nu blir det en skål med kardemummagröt och torkad frukt och bär. Mums!

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

alicialovisa
alicialovisa,
tips är att göra exakt samma övning fast man vänder på sig istället så man har bandet på magen så att säga, då blir de motstånd när du ska ”squeeza” till rumpan 👍🏼😘
nouw.com/alicialovisa
andiclausen
andiclausen,
Ja körde så först, men hittade rumpan mer på detta hållet 🔥😏 får väl öva på andra hållet hehe! kram
nouw.com/andiclausen
Yela
Yela,
Tack för tipset 😀🌸
nouw.com/yela