En räddning..

Pictures

Vet inte varför jag sitter och kollar igenom min mobil, kanske för att det känns som att sommaren redan är passé eller är det för att jag sitter med mitt examensarbete och försöker hitta något annat att göra som ändå gör att jag sitter vid skrivbordet. Haha, någon som känner igen sig? Antingen det, eller så börjar man storstäda. En räddning från plugget helt enkelt.

Hittade iallafall en mumsig bild på en glass, och det ser ut som att solen sken också. Saknar båda grejerna, även fast jag åt en liknande glass för 1,5 timme sen.

Och denna pizzan som var min lunch för någon dag sen! Gorgonzola-, tryffel- och honungspizza.

En AW med dessa killarna, Karl och min lillebror!

En annan del av gänget. Att tyda av bilden känns det som jag borde gått hem redan här - röda kinder OCH vi tjejer dricker long island ice tea typ kl 20? Bara vaaaaa haha.

Varje gång solen har varit framme och jag varit hemma så har jag/vi försökt komma ut på en promenad/löprunda. Verkligen så underbart att gå i denna naturen. Ja, man kan säga så utan att vara friluftsmänniska.

Jag har dock inte njutit så mycket av löprundorna tack vare kondisen denna sommaren, i princip obefintlig om man jämför med i höstas och vintras då jag alltid sprang 10-18km pass i bra tempo utan problem. Funderar på att få tillbaka det flytet.

Riktig sommarmiddag hemma hos mamma och pappa <3 Melon, vikentomater, nypotatis, såser, och fisk- och skaldjur!

En morgon kl 06.15 när jag kom till gymmet så brann det, eller rättare sagt det hade blivit en riktig övertändning på en lada som ligger intill gymmet. Inte direkt vad jag hade förväntat mig att se vid den tiden, men ringde såklart brandkåren men sa att jag skulle in på gymmet och bad en annan man stå och vänta haha.

Min mamma har verkligen gjort mig beroende av pedikyr och fotmassage. Snacka om att det behövs när man står/går/springer så pass mycket som jag gör. Måste boka ny tid pronto.

Fick denna bild skickad till mig av Sasa, föreställer när jag och johanna bad honom ta en söt bild på oss.

Och avslutar med en av mina favoritluncher - fisk nere på Roys. Hade gärna ätit lunch här varje dag! Måste bli mycket bättre på att laga fisk hemma på kvällarna också. Eller jag kanske ska börja med att bara laga mat..

Aja, ska dyka tillbaka till plugget! Ska koka mig en kopp te med honung och sätta på min plugg-spellista innehållande bla Coldplay, Sheeran, Mayer, DeGraw, akustiska covers m.m.

Gillar

Kommentarer

Sally
,
Såå härliga bilder! Den spellistan får du förresten gärna länka, exakt den typen av musik som jag behöver för min pluggmotivation också 😊
Liselotte
,
Var äter man den pizzan?
andiclausen
andiclausen,