En riktig vin-fredag, intedningsshopping och en mysig söndagsmiddag

Min helg i bilder

Helgen började med en fredagsmiddag hos svärisarna, alltid lika mys! Vi började med tonfisk tartare till förrätt som verkligen var så god! Jag är inget stort fan av tonfisk, äter det bara som sushi liksom men får nog börja testa det ute på restaurang mer.

Jag och Igor (Denkans pappa) drack så himla gott vin, som vanligt. Flaskan till vänster, som vi drack först, var ett riktigt trevligt vin.

Sen blev det ost, kex, choklad och såklart Idol! Som jag längtat, varit uppbokad de senaste fredagarna så jag hade missat en del. Jag hejade på Jemima så det var lite tråkigt att det var hon som fick lämna, även fast det var ganska väntat. Det lönar ju verkligen inte sig att vinna Idol heller, så det var nog bättre att hon åkte ut nu så man kanske får se mer av henne i framtiden - så himla cool!

Lördagen startade med en gottefrulle. Denkan var iväg så jag tog en riktig chokladfrulle innehållande rostade nutellamackor och några glas pucko. Man får passa på när man är själv hemma hihi.

Sen var vi iväg några ärende, köpte lite nya grejer till hemmet så ska försöka fota lite i veckan kanske! Det blev den lilla spritvagnen iallafall, kul inredningsdetalj!

Och det blev denna fina ljusstaken! På hösten och vintern tänder jag alltid ca 100 ljus i lägenheten när vi är hemma, så det behövs en hel del stakar till alla ljus haha.

Kvällen spenderade vi hemma hos mina föräldrar, jag blir alltid lika glad när jag blir serverad fisk! Väljer fisk före kött alla dagar i veckan. Sen hade vi bara lördagsmys hela kvällen, skrattade, skvallrade och åt massa gottis.

Söndagen var väldigt lugn, jag gjorde en riktigt enkel men god rotfruktsoppa som jag lät stå till måndagen då den blir extra god när alla kryddor gottat in sig ordentligt.

På eftermiddagen trippade vi bort till Mormor, vi bor i princip grannar nu vilket känns mysigt <3 Vi pratade om mormors förflutna, minnen och även framtiden. Och så orakade vi lite skit om resten av släkten, får man ju göra när man är själva ;-)

Vi hade önskat pannbiff med lök (vad annars typ?) och det var så så så gott! Det är verkligen extra gott när gamlingarna lagar mat åt en!

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
För mycket gott i detta inlägg nu när jag är hungrig, haha!! Ser supermysigt ut 😍
nouw.com/lindawallin
frökenolsson
frökenolsson,
Men hallå drömfrulle!! 😍👌🏼
nouw.com/frökenolsson
ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Dröm frukosten!
nouw.com/chaniquekarlsson
SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Åhh det så godt ut!!
nouw.com/sarahhsofie
BORD
,
ditt svarta låga bord. ?!?!
Andy
,
Vad har du Köpt en ljusstaken och vad och Köpt svarta låga bord i vardagsrummet
Sofia
,
Vart har du köpt ljusstaken???? Så fin!!