En riktigt lugn helg

Min helg i bilder

Helgen som var tog jag i princip inga bilder, och tog jag några så var det typ på mat? Det jag sa till mig själv att inte fota 2018 haha, går inte så bra. Aja, får bli ett inlägg ändå! När vi kom till mina föräldrar i fredags hade mamma och pappa fixat massa småplock och champagnen låg på kylning. Vi åt plock och drack bubbel länge innan det blev "riktig" middag och sen mys i soffan med massa gottis. Bästa starten på helgen <3

Lördagen började i det lugna tecknet. Brukar ju oftast gå på tidigt tabatapass på lördagar men just denna kände jag bara för att mysa hela morgonen i soffan. Så jag hann se två avsnitt av The people v. Oj Simpson innan Denkan också vaknade och vi gjorde varsin tallrik med scramble eggs och croissant + varm oboy!

Sen körde vi till gymmet för ett roligt träningspass där uppvärmningen blev dart, haha! Man kan ju absolut träna på olika sätt. Sen basta vi länge (så skönt nu på vintern!) och sen körde vi och storhandlade. Älskar, älskar, älskar att fylla på kylen med massa onyttigt och nyttigt! Vår kyl är oftast väldigt full och det mår jag extra bra av, håller ni inte med?

Som sagt, dålig på bildfronten denna helgen så detta är enda bilden jag har från lördagskvällen. Denkans familj kom över på middag och vi började med denna brickan till förrätt, och ett gott rödvin till det! Sen fortsatte kvällen med huvudrätt, efterrätt och massa prat om allt från dödliga sjukdomar till vart vi vill resa här näst. Högt och lågt.

När kvällen var slut såg jag att det hänt en liten olycka i fönsterkarmen. Inte lugnt att ett ljus ska spåra ut såhär? Haha, som tur var så fick jag bort allt stearin men denna vintern har inte varit lugn när det kommer till stearinolyckor. Jag har spillt överallt! På kläder, i soffan, på typ alla bord, i fönsterkarmar, på mattan, på olika ställen på golvet, på sängöverkastet. Dennis låter mig knappt släcka eller flytta ljus haha.

Det blev söndag och vi startade med en mysig helgfrukost i soffan invirade i täcken, så mysigt! Man får passa på att mysa ordentligt nu medan det är vinter tycker jag. Sen stack vi och tränade, rolig träning även på söndagen! Måste bli bättre på att stå på händer känner jag, så tror jag får öva lite mer på det. Sen stannade vi till hos Denkans farmor och farfar för pannkaksbuffe! Längesen jag åt så många pannkakor, tror jag lyckades äta två fler än Dennis till och med, haha.

Sen röjde jag lite i lägenheten, städade, tvättade och ni vet lite sånt söndagsryck man kan få ibland! Jag bara älskar att tvätta haha, Dennis får säga till mig ibland att det räcker att tvätta två maskiner per dag medan jag går runt och letar fter plagg osv att tvätta. Ni bara, vem vill ens tvätta två maskiner i månaden????

​Avslutade helgen på Thai Corner där det blev vegetarisk (riktigt stark!) papayasallad för min del, jag var ju fortfarande mätt efter pannkakorna så detta räckte gott och väl haha. Ett gott avslut på en lugn och skön helg, välbehövligt med sånna ibland. Nu ser man fram emot en mer händelserik helg denna som kommer! 

Gillar

Kommentarer

emmaholen
emmaholen,

Var har du köpt de svart och vita tavlorna som syns på din nästa senaste bild på instagram? SÅ snygga, som allt annat😍

nouw.com/emmaholen
marionpalojarvi
marionpalojarvi,

Härliga bilder!! Verkar ha varit en toppen helg 😃

nouw.com/marionpalojarvi
ebbalowenberg
ebbalowenberg,

Så härligt!!! Var kommer tallrikarna ifrån, de ni åt scrambled eggs på? Superfina!

nouw.com/ebbalowenberg
andiclausen
andiclausen,
kommer ej ihåg märket, men på saluhallen i höganäs 🙂
nouw.com/andiclausen