En titt hos mig, morgonträning och en fråga till er

Pictures, Interior, Fitness

Tröja, HÄR / Tights, HÄR

God morgon på er från mig och min iskalla Celsius! Lite utebliven bloggning här de senaste dagarna, jag trodde jag hade tidsinställt något inlägg men hade inte lagt in dag/tid än hehe. Så blir det ibland! Det har ju bland annat varit alla hjärtans dag, och då behöver man ju absolut inte uppdatera.

Idag är det iallafall en vanlig torsdag och den börjar på gymmet, härligt! Börjar verkligen komma in i de tidiga morgonträningarna igen, väldigt väldigt väldigt skönt! Det är helt klart en faktor till att jag känner mig pigg och effektiv resten av dagen, därför känns det relativt enkelt att ta sig upp och iväg om morgnarna. Det enda jobbiga just nu är att det är så jäkla kallt, även fast vägen från porten till bilen inte är så lång. Det vänder väl snart :-)

Tänkte på det, hade ni gillat lite mer träningsuppdatering här i bloggen? Trots allt det (och fest haha) som var min "nisch" omedvetet på bloggen förr, och då var det iallafall väldigt uppskattat. Det är liksom kul och motiverande för mig själv att faktiskt blogga om träning, dock är det lite mindre kul att ta bilder på gymmet haha. Nu ska jag dock packa ihop mig lite och köra till gymmet, har sjuk träningsvärk i låren så idag får det bli kondition!

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
hade velat se hur en heldag ser ut för dig:) med jobb osv!
nouw.com/nnathalies
andiclausen
andiclausen,
Tack, ska göra det 😊
nouw.com/andiclausen
Malin
,
hade gärna sett mer träning och mer vardag! som min helg i bilder 🤗🤗
andiclausen
andiclausen,
Tack, tar det med mig 😃
nouw.com/andiclausen
Denice M
,
Mer träning!
andiclausen
andiclausen,
Okej, tack! 😊
nouw.com/andiclausen
mandysvard
mandysvard,
Röstar också för mer träning 😍 Och mer av det andra också haha om man nu får rösta så
nouw.com/mandysvard
andiclausen
andiclausen,
hehe klart! kul att höra vad du tycker😘
nouw.com/andiclausen
L
,
ja!
andiclausen
andiclausen,