En utgång som slutade i tårar

Pictures

Jag hade typ det bästa "min helg i bilder"-inlägget på lager, denna helgen var riktigt härlig och jag tog SJUKT mycket bilder. Alltså mycket mer än vanligt och alla blev så fina. MEN, eftersom jag tydligen är drama queen på fyllan så har jag inte en enda bild kvar. Inte heller någon av de andra 5500 bilderna jag hade på mobilen. Snyft.

I fredags så var jag med mina äldsta vänner, mina barndomsvänner. Den yngsta är 97a (min bror) och äldsta 91a, och vi har hängt ihop sen vi föddes då våra föräldrar är bästisar. Hur kul är inte det liksom? Vi hade grillkväll med grillat (afan?) sen åt vi marängswiss och drack goda drinkar. Jag skrattade så mycket att jag hade kramp i kinderna <3

I lördags var det först springtime, sen på kvällen firade vi min morbror som fyllt år med massa god mat, bubbel och rosé i mängder och ännu mera skratt till solnedgången. Det kändes som sommar! Älskar när man är i åldrar mellan 20-83 år och ändå skrattar åt samma saker haha <3 Min släkt är värst alltså. Jag hade innan bestämt att jag INTE skulle ut, men så sa Dennis att han skulle träffa några kompisar i stan så då tänkte jag att jag väl också kunde gå ut en sväng bara, tråkigt att gå hem själv och sova. Men sen när har jag någonsin bara "gått ut en liten sväng"? Hos mig är det tydligen lite allt eller inget. Vi hade det roligt ute tills klockan slog 03 och jag bestämde mig för att sätta lösenkod på mobilen "ifall jag skulle bli rånad". I samma stund som jag satt kod så glömde jag den vilket resulterade i panik som sedan blev en låst mobil som jag återställde. När jag sen kom hem hade jag inga nycklar, så ni kan ju tänka er stackars Dennis känsla när det panik-ringer på dörren och en gråtandes Andrea står utanför. Grät bara över att mina bilder försvunnit och det var det jag hade lite ångest över haha (nej jag hade inte dom sparade någonstans). Ångesten försvann ändå ganska snabbt, finns värre saker haha.

Gillar

Kommentarer

emmybrannlund
emmybrannlund,
Härliga bilder!!
nouw.com/emmybrannlund