Ett viktigt inlägg <3

Inlägg innehåller reklam för Always

Alltså hur fin är inte Always nya kampanjvideo? Jag tycker den är helt fantastisk! #LikeAGirl, älskar den meningen och hashtagen! Att göra något "som en tjej" är för mig bara något positivt, att man gör något på ett bra sätt helt enkelt! Viktig reklam med ett viktigt budskap jag tycker vi alla ska snappa upp och reflektera över. Jag älskar att få jobba med kampanjer som har bra budskap!

När jag fick frågan om jag ville skriva ett inlägg för Always och dela med mig av mina tankar kring denna videon tackade jag ja direkt. Inte för att just jag kan säga att jag har dåliga erfarenheter eller minnen av att vara en tjej, men för att jag vet att det är många som har känt eller känner så. Visste ni till exempel att 72% av dagens tjejer/kvinnor känner sig begränsade för att dom är just kvinnor? Det är ju helt sjukt och så ska ingen behöva känna!

Jag låter mig sällan begränsas av något, och jag skulle verkligen inte göra det på grund av att jag är tjej. Jag gör vad jag vill och jag ser till att få min röst hörd där jag tycker att det behövs. Såklart får man höra det ibland men då brukar det istället tändas en gnista i mig som bara vill motbevisa. Något jag inte gillar och som många gånger kan göra mig ledsen och nästan lite irriterad är när tjejer, eller killar för den delen, inte vågar stå för vad dom tycker av rädsla för vad andra ska tycka. Jag blir liksom så ledsen av att tänka på hur många möjligheter som går förlorade på grund av det. Vi ska aldrig vara rädda för att stå upp för vem vi är, för vilka grymma brudar vi är som verkligen kan anta alla utmaningar vi ställs inför! För vad är det värsta som kan hända om vi misslyckas? Våga!

Tack Always för er underbara kampanj som boostar oss tjejer! Jag skulle bli så glad om ni ägnar en minut av att kolla på denna filmen ovan, så nyttig för oss alla! <3

Inlägget är skrivet i samarbete med Always.

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Såå grym!!
nouw.com/faronsson
andiclausen
andiclausen,