Får man bara träna ifall man vill ha stora synliga muskler?

Fitness

​Kom över en artikel idag som bara påminde mig om hur skeva människor det finns i vårt avlånga land. I artikeln stod det att man i princip inte ska ha snygga och slanka tjejer på reklamaffisher som symboliserar träning. Dessutom att det på något sätt är fel att vilja träna, men inte få "stora" muskler. 

Skämtar du? 

Kommer inte relatera till artikeln utan reagerade väl mest lite för att jag tillhör en av dom som tränar mycket men faktiskt inte vill ha stora, synliga muskler. Jag är gärna slank men helst med en liten bootie, det är då JAG känner mig mest kvinnlig och bekväm! Inget fel med det väl? Ska man inte få gå till gymmet, trampa på crossen och lyfta lite vikter bara för att det är någonting som får en att må bra? Måste man gå dit med ett mål om att bygga synliga muskler och bli stor? Missuppfatta inte mig, ni som har det målet med träningen - kör hårt! Dock vet jag att det är många som känner lite som mig och bara vill träna för att hålla igång och ha en fit kropp, då jag får mejl med frågor om detta varje dag. 

Summan av kardemumman är väl mest att det är tröttsamt att man ska hata på folk som vill träna utan att bygga muskler? Jag tycker inte ens att det låter konstigt. Ni hade säkert inte ens känt igen mig på gymmet så som jag svettas, flåsar och håller på och stressar lite lätt med alla olika övningar i tabataintervaller. Men ändå vill jag inte få stora muskler. 

Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Hej!
Otroligt inspirerande blogg och man blir så motiverad av att läsa den! Jag tycker precis som dig.
Jag undrar bara vad du menar med "men helst med en liten bootie"?
Med vänlig hälsning,
andiclausen
andiclausen,
Hej, och tack! Alltid lika roligt att få höra att någon blir lite inspirerad <3 Jag menar att jag inte vill ha helt platt rumpa 😉 Kram!
nouw.com/andiclausen