Färgkoden i vardagsrummet + outfit!

Interior, Outfits

Min röda, härliga jumpsuit hittar ni HÄR

Glad lill-lördag på er! Firar den i soffan just nu, jag och Denkan tog en varm dusch, hoppade i myskläderna och bäddade ner oss i soffan direkt när vi kom hem. Utanför fönstret är det snö-regn som vägrar sluta, så att spendera hela kvällen i soffan känns helt rätt idag. Jag har bl a 3 avsnitt Farmen efter mig där söndagsfinalen är inkluderad, hur glad blir man inte då liksom?

Jag får förresten frågan varje dag vilken färg vi har i vardagsrummet, och matrummet. Det är alltså samma gråa färg och vi är så nöjda med den, den är verkligen grå och drar sig varken åt det blåa eller lila hållet som vissa gråa toner kan göra. Alltid svårt att få färgen rättvis på bild, men eftersom så många frågar om den så gissar jag att färgens rätta kommer fram någorlunda på bild iallafall.

Vi hade planerat att köpa färg någon annanstans, men när vi ändå var inne på Hornbach för att handla spackel så kollade vi igenom deras färgpaletter, köpte med 5 olika provfärger hem och bestämde oss efter det. Kan verkligen rekommendera att köpa ett gäng prover och testmåla hemma, man kan INTE se vilken färg det kommer bli av att bara kolla i burken. Det blev DENNA, Sadolin Fashion Velvet med glanstal 4. Jag tror länken är för glanstal 7, det blir något dyrare med lägre glanstal då det blir en mattare färg. Vilket glanstal man ska ha beror ju helt klart på vilken typ av färg och känsla man är ute efter, men för vår del var vi ute efter så lågt glanstal som möjligt. Blir väldigt stor skillnad när det kommer upp på väggen, så det kanske man ska ha med sig :-)

Nu ska vi sätta igång en film, hoppas ni får en mysig kväll!

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Äntligen! Tack!😍😍😍