Feminist?

Fashion Inspo

T-shirtar alla borde ha i garderoben! Jag skulle verkligen inte kalla mig själv feminist, men de t-shirtarna i detta collage är ju lite coola! Jag menar, det skadar ju iallafall inte att gå runt med dom. Jag har ett gäng från samma märke och dom är inte bara snygga, det är härligt material också så man vill nästan aldrig ta av dom.. Men bara nästan ;-)

Inlägget innehåller adlinks

Gillar

Kommentarer

Selma
Selma,
Anna
,
Meeeen, varför skulle du inte kalla dig själv feminist? Du vet att feminister är för jämställdhet va?

Feminist = man vill att båda könen tjänar lika mycket, är lika mycket värda och har samma chanser i livet osvosv

Någon som inte är feminist = tycker det är befogat att könen tjänar olika, anser att ett kön är mer värt än det andra osvosv

Vill inte låta bitter eller framstå som kränkt haha men blir bara nyfiken på varför du inte är för jämställdhet? Alltid bra att informera sig själv om saker innan mat uttalar sig.
andiclausen
andiclausen,
Heeej! Förlåt, glömt svara. Orkar inte skriva något långt svar, men tycker bara ordet feminist är ett så negativt laddat ord, därför vill jag inte kalla mig för "feminist". Många av de, som iallafall jag hör/ser om, som kallar sig feminist tycker jag ibland eller ofta uttrycker sig töntigt, onödigt och inte alls riktigt. Från min synvinkel. Visste inte att ordet feminist stod för jämställdhet, såklart tycker jag att det borde vara lika betalt om man gör samma arbete tex men det är inget jag hade gått demonstranttåg om.
nouw.com/andiclausen
Louise
,
Varför är du inte för jämnställdhet?
andiclausen
andiclausen,
Kolla ovan kommentar om du fortfarande undrar!
nouw.com/andiclausen