Festlig lördag i Stockholm

Min helg i bilder

På lördagen när vi vaknade var vi lite trötta, men inte farligare än så vilket gjorde oss lättade haha. Så medans vi väntade på att det skulle bli lunchdags så satte vi oss på Riche i solen och inväntade Nicole.

När vi väl kom dit så slog både tröttheten och hungern oss, så istället för att beställa in bubbel så blev det te och läsk. Vi hade nämligen bokat bord på ett annat ställe kl 14 så det var därför vi ej tog något att äta.

Äntligen slog klockan 14 och vi anslöt till ett proppfullt Vau du Ville och mitt te byttes ut mot bubbel! Förutom för Nicole som tog en cola då hon fortfarande var en aning trött ;-)

Jag blev på riktigt bra humör efter första klunken bubbel! Det var riktigt skönt väder, lördagskänslan var påtaglig, det spelades hög musik och jag satt där med två goa brudar och snackade om livet <3

Vi hade fått höra att deras halloumisallad var god så vi alla beställde in den, och pommes med bea för vi var oroliga vi inte skulle bli helt mätta kanske. Det visade sig vara en rejäl portion sallad, och då menar jag SALLADSBLAD haha. Sjukt bra marginal på den då prislappen var 255kr haha. Tur det inte drabbar någon fattig!

Sedan gick vi en runda på stan för lite shopping. Classic när man går på stan med tjejerna när man vet att man ska ut senare på kvällen, att gå och leta efter något att ha på sig även fast man absolut inte behöver något nytt just då. Jag köpte tex något jag tänkte ha på mig på kvällen men sen hade jag ändå inte på mig det, haha.

Sen sa vi hejdå till Nicole och jag och Emma funderade på om vi kanske skulle hem och vila lite. När vi dock var påväg hem så blev vi sugna på bubbel, så vi satte oss på Nybrogatan för varsitt glas.

Vi pratade om svagheter, styrkor, hur viktigt det är att man ser saker från den positiva sidan och hela den historian! Men även om våra förväntningar inför kvällen, vi tänkte ju trots allt inte gå ut båda kvällarna men helt plötsligt kände vi oss som 18 igen. Är det inte härligt?

Ni ser ju leendet? Det är så man ser ut när man har en riktigt bra tjejhelg!

Sen krokade vi upp en flaska hemma också och började piffa till oss inför kvällen. Det är något pirrigt med det ju, att hänga med sina vänner och sminka sig, locka håret, sjunga med till musik, skåla lite mellan varven.

Linn och Annie kom också förbi innan vi skulle iväg till restaurangen! Vi fyllde på glasen och höjde musiken och tog en bild för att föreviga ögonblicket. Typiskt mig att ha uppknäppta byxor, haha.

Vi tog oss vidare till Surfers för middag och drinkar. Jag tog någon lite halvsur drink med passionskum, riktigt god!

Vi beställde in massa rätter som var utformade till så många vi var, och allt var SÅ gott! Det var kinesisk mat och det tog inte lång tid innan maten var slut. Till det beställde vi även in några flaskor bubbel såklart! Lite roligt när vi sen såg på notan att vi tydligen hade råkat beställa in flaskor av lite dyrare champagne, när vi alla trodde vi drack typ cava haha.

Det var ganska lugn stämning där vilket vi bara såg som något bra - vi fick tillfälle att kunna prata ordentligt. En i sällskapet ska gifta sig nästa sommar så självklart blev det en hel del snack om det, hur alla skulle vilja ha sina bröllop osv. Så kul att prata om ju! Känns så kul att man förhoppningsvis har allt det framför sig ;-)!

Sen vidare till Asian Post Office där det var festlig stämning i baren! Blev tipsad om att testa deras thai basil-drink med kokosskum, även den drinken god. Vi hängde i baren där ett tag innan vi drog vidare.

Det blev så mycket dans på V/Wall att svetten rann på mig, haha. Är man ute vill man ju dansa också liksom, håller ni inte med? Sen avslutade vi natten på Le med ännu mera dans!

Gillar

Kommentarer