Filmtips

Uncategorized

God morgon! Alltså, jag är så glad att jag kommit in i mitt mysmode igen. Det är verkligen bäst! Och mys betyder ju filmkvällar! Jag gillar egentligen inte att se film för det är ju så störigt att se en dålig film haha. Har dock sett några bra den senaste tiden som jag tycker ni inte får missa!

Creed. Först och främst, asså Michael B Jordans kropp i denna film är helt sjuk! Helt galet rippad, vet inte hur många gånger jag sa det under filmen haha. Det är iallafall verkligen en sevärd film, man blir så sugen på att börja boxas! Måste göra det snart!

Me before you. Kanske ingen tjej som missat denna filmen men den är nog ett måste, men ta fram näsdukar för du lär böla! Jag höll igen på tårarna lite när vi såg denna på bio för jag trodde den skulle sluta annorlunda, men sen när den inte gjorde det så bara brast det haha!

War dogs. En verklighetsbaserad film med både action och humor! Det roligaste på hela filmen är ju Jonah Hills skratt, haha. Hela bion vek sig i skratt varje gång (sen på bio är ju alla störiga haha...). En riktigt fet film iallafall! 

London has fallen. Jag brukar inte gilla typiska actionfilmer men denna gillade jag verkligen. Spännande från början till slut och den kändes mycket "i nuet" liksom pga allt som händer.

Southpaw. Denna är bra men man mår verkligen dåligt av se den också. Första gången vi såg den vi bara 'shit så bra!' Och sen skulle vi se den igen och då fick vi stänga av den efter typ 30 min för vi blev så ledsna och fick typ ångest. Tycker ändå det är en film man ska se!

Focus. Riktigt underhållande film med lite action och lite kärlek. Denna har jag nog sett 4 gånger det senaste året så denna gillar jag haha (blir ju så när man flugit en del). Sen älskar jag både Will Smith och Margot Robbie så då kan det inte bli dåligt!

// A list of the best movies I've seen recently, a lot of action but also a lot of love and humor! All the bold words are the movies title, I recommend them all! 

Gillar

Kommentarer