Fler parmiddagar kanske?

Food, Pictures

Nu tänkte jag att jag skulle vara lite rolig/tråkig och uppdatera er med en kväll från i somras. Eller sensommaren blir det väl om man närmar sig mitten av augusti, men ja ni fattar. Det var nämligen dags för mig och Nicole att ses på en mysig middag!

Jag plockade upp dom hos Nicoles föräldrar och det är typ alltid mysigt att komma dit i det området? Påminner mig om första början av gymnasietiden! Vi hade bokat bord på Sillen, såklart, och började med varsin fördrink.

Till förrätt beställde jag in löjrom som vanligt. Åt den x antal gånger i somras för jag helt enkelt älskar löjrom och vispad creme fraiche, men tyckte årets löja på Sillen var ganska tråkig. Jag saknade typ smörstekt bröd eller något, tre chipsbitar är knappt okej haha.

Våra fina killar <3 längtar ihjäl tills dom flyttar ner till Helsingborg! Inte för att det är bestämt, men jag bara ser det i framtiden haha.

Jag tog fisk med löjrom (allvar?), sparris, minichampinjoner och musselskum tror jag det var. Himla god rätt om man gillar fisk. En mojito till det! ;-)

Sen pustade vi ut och kände oss alldeles för mätta, men ändå så beställer man alltid in dessert. Vi tog dock en att dela på och det gjorde ju det hela snäppet mysigare! Jag älskar att dela mat, alla borde ha smårätter på menyn tycker jag haha. 

Längtar iallafall redan till nästa gång vi ses! 

Gillar

Kommentarer