Focus

Fitness

Sport top, from here (sold out)! / Tights, from here!

Först och främst, hur fina blommor? Fick dom av mamma och pappa för några dagar sen, så fina! <3 

Har precis druckit upp min Vitamin Well som var så god, hade aldrig smakat focus innan som har smaken svartvinbär. Supergod iallafall! Ska ge mig ut på en löprunda nu i Pålsjö skog, tänkte försöka hitta en bra runda inför mitt lopp den 8 oktober. Har ni anmält er? ;-) 

Tänkte ge mig på milen, men varje gång jag bestämt mig för det när jag sprungit själv har jag gett upp och sprungit en kortare väg hem haha. Blivit riktigt lat under sommaren så huvudet är inte riktigt med mig, får se om jag har fokus och biter ihop idag. För det är ju verkligen det som det handlar om, att bita ihop och bara göra det. Ibland är det dock viktigt att vara nöjd med 7km tex, det är ju mer än om man hade skitit i det totalt! Så jag tycker aldrig att man ska vara för hård mot sig själv, utan mer känna att det är okej hur långt/snabbt man än sprungit för man har trots allt sprungit mer än inget. Avslutar man sin träning med positivt tänkande så hänger det helt klart med till början av din nästa träning! 

// On my way out for a run! Don't know how long I will run today, my head is not with me when Im running by myself so I've had quit before the mile the last couple of times haha. I hope my head is with me today and that I have focus so I can run 10km today without any problems. 

Gillar

Kommentarer

sandrastjerneus1317
sandrastjerneus1317,
Helt rätt tänk och jag håller med dig, men pushar ofta sig själv liiite extra om man t ex springer med någon annan och peppar varandra..! Sällan det händer dock. Måste också börja bli bättre på att bara bita ihop!
nouw.com/sandrastjerneus1317
andiclausen
andiclausen,
Ja!! 👏🏽😘
nouw.com/andiclausen
mliandrea
mliandrea,
Så snygg! 😍
nouw.com/mliandrea
andiclausen
andiclausen,