Fördelar med att träna på morgonen

Fitness

Ni är en del som vill få in rutinen med tidig morgonträning så tänkte peppa er lite med varför jag gillar det!


- Du slipper träffa/stöta på så mycket folk. Både på gymmet och ute på promenaderna är det mindre folk. Vissa dagar, tex måndagar och fredagar kan det faktiskt vara lite mer folk än vanligt men då är iallafall 98% där av rätt anledning kl 06:00.
- Det är väldigt skönt och faktiskt rofyllt att vara uppe så tidigt, allt är så lugnt och tyst och ibland känns det som att hela stan sover. Jag kan verkligen längta till dom stunderna på morgonen ibland i den hektiska vardagen.
- Att träna på morgonen innebär ju att man tränar på tom mage vilket i sin tur innebär ökad fettförbränning.
- Jag kan känna att man är mer effektiv på morgonen med träningen för oftast så har man kanske en tid att passa så man gör vad man ska "så snabbt man kan" när man väl är där, tex man hänger inte på instagram eller fokus ligger inte i vilken låt som spelas.
- Något av det bästa är ju att man har ska dagen framför sig där man inte behöver tänka på att man "måste" träna och hitta tid för det på eftermiddagen.
- Man vaknar och väcker kroppen på ett helt annat sätt tycker jag, jag mår verkligen så mycket bättre och känner mig piggare av att gå upp tidigt och svettas!

Försök nu ha detta i huvudet när ni ställer klockan för att gå upp ;-)

// Advantages with early morning workouts. Due to lack of time theres no translation to this text, but you can use Google translate to read it.

Gillar

Kommentarer