Fördelar med hösten

Uncategorized

Ligga inne en hel dag. Även fast jag oftast är väldigt produktiv och ambitiös på hösten, så innebär hösten ändå väldigt mycket mys. På hösten kan man ligga inne en hel dag en regnig söndag utan att få dåligt samvete, sånt behöver man lite ibland! Äta pannkakor i sängen, kolla serier, läsa i inredningstidningar och bara höra regnet smattra på fönsterkarmen. Så kul att jag drömmer om att det ska regna snart?

Stövlar och kappor. Hur mycket gillar man inte att klä sig i kappor och stövlar/boots? Är det något jag verkligen gillar med hösten så är det ju outfitsen, man kan hitta på så mycket kul och det finns så fina plagg! Det finns ju fina svarta sommarlooks också, men att klä sig i svart från topp till tå bokstavligt talat är ju så gött. 

Långa frukostar. Ingen har ju missat att jag älskar frukost, eller mat för den delen, men det är verkligen något man kan njuta av extra mycket nu när vädret är sämre. Bara sitta i lugn och ro hur länge som helst utan någon "stress" att gå ut för det är soligt och varmt, haha.

Varma skumbad. Är det något jag verkligen njuter av så är det att bara släppa allt och hoppa i ett rykande varmt skumbad i någon god doft, det är så avkopplande. På sommaren blir det inget av det, men nu i höst och vinter kommer det bli många bad!

Gosiga stickade tröjor. Jag vill ha alla tröjorna till vänster, hur fina färger? Acnes stickade tröjor är dessutom dom skönaste. En höstoutfit jag verkligen gillar, som dessutom är världens simplaste, är skinnbyxor, stickad tröja och Isabel Marant sneakers.

Mysiga pluggkvällar. Jag bara måste ta med denna punkten för att peppa mig själv, haha. Det är faktiskt mysigt att plugga, speciellt när man pluggar inredning och för det mesta ritar. Jag har redan haft några kvällar med tända doftljus, något gott te, bra musik och så pluggat, vilket faktiskt varit avkopplande det med på något sätt!

Gillar

Kommentarer

Liv,
Alltså åh vad fint. Jättehärlig inspo!
livsmode.devote.se
andiclausen
andiclausen,