Första gången jag är personlig i bloggen?

Fitness, Personal

Träningskläder från Doutzens kollektion for Hunkemöller

För det första, hur coola träningskläder? Allt jag har på mig är från Hunkemöller och jag är glad över att berätta att jag är deras ambassadör framöver! Ska berätta mer för er snart.

Över till något annat. Jag har haft en lite jobbig dag idag hittills, med mig själv faktiskt. Vaknade upp på bra humör med Denkan osv, sen skulle han iväg till Göteborg och då bara var det som en negativ vind blåste över mig. Jag hade planerat att dra ut och springa men det kändes verkligen bara jobbigt och som något jag var tvungen till att göra. Tvungen till att gå ut och springa för att jag måste träna upp mig inför halvmarathonet som kommer snart. Velade lite då jag helst bara ville ligga i soffan några timmar men kände mig som sagt tvingad att träna så jag kom ut och sprang 10km. Var jag nöjd? Absolut inte. Kände mig riktigt dålig som bara sprang en mil, när jag egentligen hade planerat i veckan att jag skulle springa 15km. Eftersom jag redan innan löprundan hade negativ inställning så var de första 2 km jobbiga innan jag slappnade av och sprang på. Missnöjd när jag kom hem som sagt och då kände jag bara "vad håller jag på med?".

Jag är vääääldigt sällan negativ, ledsen eller missnöjd över något utan jag är en glad och positiv tjej som är stolt över mig själv och duktig på att uppmuntra och berömma mig själv. Skulle säga att jag inte låter mig själv till att vara nedstämd över någonting, utan allt ska liksom alltid vara på topp. Jag gissar att livet inte alltid kan vara 110% på topp och den superbrud jag intalar mig själv varje dag att jag ska vara med att jobba 100%, studera 100%, blogga med diverse sidoprojekt, träna hårt, ta hand om lägenheten, umgås med mina nära och kära och allt annat som kommer till ibland bara måste få ett break för att ladda om. Den superbrud jag ÄR blev idag neddragen på jorden lite, även fast det bara var av en sån fjuttig grej som att jag inte var nöjd över att ha sprungit en mil, utan jag ville springa längre. Sen var jag liksom irriterad på mig själv för att ha haft en sån negativ inställning. Och så gick det runt.

Nu känner jag dock som mig själv igen efter att ha fått bollat lite tankar med mammi. Det är okej att ha en dålig dag någon gång. Så nu har jag badat skumbad, rakat benen, smörjt in mig med min godaste lotion, målat naglarna, ätit nutella mackor och lagt in en flaska bubbel i kylen inför kvällen. Det känns jävligt bra att vara en riktig superbrud med 100 bollar i luften, men samtidigt stå med fötterna på jorden.


Gillar

Kommentarer

malinbrinde
malinbrinde,
Wow girl 😍😘👏🏽
nouw.com/malinbrinde
andiclausen
andiclausen,
Puss!!😘💕
nouw.com/andiclausen
cecilia
,
du är en superbrud! alla har vi dåliga dagar. fint att du var personlig i bloggen! 😊
andiclausen
andiclausen,
Tack!!!💞💞
nouw.com/andiclausen