Första inlägget som mamma

Jag vet inte riktigt vad man skriver när man precis blivit mamma. Eller precis och precis, dom kom till oss 3 mars så dom är ju snart två veckor gamla men på något sätt känns det som att dom kom igår. Och på ett annat sätt känns det så självklart att just dom är här hos oss nu, som att det var menat att just dom skulle komma till oss.

Vi mår alla bra, superbra. Förlossningen var en helt underbar händelse för oss och tiden på bb var så himla mysig. Nu börjar jag gråta också men det är så konstigt att allting är över på något sätt, men framförallt är jag så tacksam att allt gick så bra - ännu mer tacksam blir man när allt är som det är just nu också och bara några dagar efter min förlossning så fick man bara ha en med sig på förlossningen, pappor fick inte komma in på bb etc. och så är det ju fortfarande.

Vi lever inte bara i bebisbubblan just nu, vi ÄR bebisbubblan <3 Det är verkligen en helt perfekt tid att bara stänga in sig hemma och lära känna sina bebisar. Denna tiden kommer aldrig tillbaka så vi njuter av varje sekund. Kan inte förstå att dom faktiskt är här, men när jag tittar på dom så blir allt så självklart.

Gillar

Kommentarer

hannahdavies
hannahdavies,
Sötaste bilden 😍 Stort grattis!
nouw.com/hannahdavies
isabylund
isabylund,
Åh grattis till er! Så himla fina <3
nouw.com/isabylund
Ellendelin
Ellendelin ,
Med gud vad kul!!!!! Följde dig för ett par år sedan och kom av en slump in idag. Vad glad jag är för eran skull. Kramar till er! <3
nouw.com/ellendelin
Lissel,
men Ohh.. mina tvillingtjejer är snart 10 månader och jag gråter fortfarande till och från och måste stanna upp och ta in allt. Verkligen en gåva att få tvillingar 😍
blogg.loppi.se/linnlissel/
lindholm
lindholm,
Åh stort grattis till er <3
nouw.com/lindholm
Ajjy
Ajjy,
Men stort grattis till er! Så fina dom är ❤️
nouw.com/ajjy
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Stort grattis 😍 så himla söta!!!
nouw.com/oliwiamichalak
hedvigliljeroos
hedvigliljeroos,
Men ååååh! GRATTIS <3
nouw.com/hedvigliljeroos
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
GRATTIS underbara du <3
nouw.com/majanilssonlundstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! stort, stort, stort grattis fining <3
nouw.com/matildaberlin