Första inlägget som mamma

Jag vet inte riktigt vad man skriver när man precis blivit mamma. Eller precis och precis, dom kom till oss 3 mars så dom är ju snart två veckor gamla men på något sätt känns det som att dom kom igår. Och på ett annat sätt känns det så självklart att just dom är här hos oss nu, som att det var menat att just dom skulle komma till oss.

Vi mår alla bra, superbra. Förlossningen var en helt underbar händelse för oss och tiden på bb var så himla mysig. Nu börjar jag gråta också men det är så konstigt att allting är över på något sätt, men framförallt är jag så tacksam att allt gick så bra - ännu mer tacksam blir man när allt är som det är just nu också och bara några dagar efter min förlossning så fick man bara ha en med sig på förlossningen, pappor fick inte komma in på bb etc. och så är det ju fortfarande.

Vi lever inte bara i bebisbubblan just nu, vi ÄR bebisbubblan <3 Det är verkligen en helt perfekt tid att bara stänga in sig hemma och lära känna sina bebisar. Denna tiden kommer aldrig tillbaka så vi njuter av varje sekund. Kan inte förstå att dom faktiskt är här, men när jag tittar på dom så blir allt så självklart.

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
GRATTIS underbara du <3
nouw.com/majanilssonlundstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! stort, stort, stort grattis fining <3
nouw.com/matildaberlin
Lissel
IP: 82.99.3.229