Fredagsmys, bubbellunch, after ski-fest och en riktig äggakaka!

Min helg i bilder

I fredags passade vi Dennis lillebror och vad passade då bättre än kvällsmat på Thai Corner? Som om att det är ovanligt vi är där, haha. Jag tog deras oxfilé med vitlök och grönsaker, helt otroligt god - köttet verkligen smälter i munnen. Förutom att njuta av maten så fick vi skrattanfall med jämna mellanrum och sprutade dricka rakt över bordet, helt klart kul att vara barnvakt ;-)

Sen blev det bara obligatoriskt fredagsmys med chips och läsk framför teven.

Rag'n'Bone var på Skavlan i fredags och sjöng sin låt Skin i en mer akustisk version, fick varje hårstrå på min kropp att resas! Hört låten innan absolut, men aldrig vetat vem han är eller satt på låten själv. Men hela helgen har den gått på repeat.

Lördagen började 08.15 när jag steg in på gymmet för ett härligt rumppass! Jag och Johanna improviserade en del och nappade några bra rumpövningar som vi nog lär köra i några veckor framöver.

Sen blev det dusch och ombyte! Den duschen behövdes efter det träningspasset kan jag lova hehe.

Sen åkte vi hem till mina föräldrar där det vankades bubbellunch! Vi firade min farfar som fyllt år <3

Till efterrätt så hade mammi bakat semlor! Eller varit på Fahlmans... Hoppas dock hon bakar sina egna mini-semlor snart, dom är så goda!

På kvällens vankades det 25+25års fest ute i Ekebyyyyy med after ski-tema! När man kom möttes man av denna skidan med fastlimmade jäger- och lakritsshots.

Kvällen fortsatte i det temat och såhär såg det ut några timmar senare. Det var nog några år sedan jag drack jägerbombs, och förhoppningsvis dröjer det lika länge tills nästa gång :')))

Denkan kom och hämtade mig och vi körde boms till Mc Donalds för nattamat! Älskar ju Max, men Mc Donalds är verkligen ENDAST gott på fyllan.

Vaknade tidigt på söndagen och vi blev sugna på en promenad så vi tog oss ut på en skön runda. Gick förbi Fahlmans och insåg att våra magar kurrade, så smet in för lite frukost.

Miss Fashionista påväg hem med sina bakelser. Som sagt, skulle egentligen bara ut på en liten morgonpromenad runt i området..

På eftermiddagen körde vi runt på lite ärenden. Kollade bland annat på lampa ovanför matbordet samt matta där! Ska nog ha en liknande den vi har vid soffan, fast i mer beige ton.

Sen började våra magar kurra igen så vi körde ner till Trivas på Råå för en sen lunch.

​Hur jag ser ut när jag dagdrömmer om mat. Förutom att jag längtade till att få äta så tänkte jag på hur synd det var att restaurangen var så sjabbig, den hade verkligen behövt en rejäl renovering från golv till tak. Ser ni liksom vattenglasen? Kändes som jag var tillbaka i matsalen på högstadiet. Inte för det ger några dåliga minnen men ni fattar grejen. 

Det blev iallafall en ordentlig äggakaka! Vi har ätit det några gånger på Tunneberga, men aldrig på Råå men dom smakade likadant. När den först kommer in kan jag knappt vänta på att få hugga in på den och sen när jag är klar så tänker jag att jag aldrig mer ska äta det. Lika kul varje gång.

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Du äter väldigt mycket kött.. Hur ser du på att äta vegetariskt?
andiclausen
andiclausen,
hej! jag äter en hel del vegetariskt faktiskt, så det ser jag helt klart positivt på! tycker både att det är gott och känns bra för både kropp och samvete. så äter mer och mer vegetariskt, men mest av själviska skäl - inte för miljön som jag gissar att du antyder på. äter vad jag tycker är gott helt enkelt.
nouw.com/andiclausen