Frukost på Strandvägen 1

Food, Pictures

Vi startade fredagen med en promenad längs ett höstigt Djurgården.

Åt frukost på Strandvägen 1. Här är deras miniscones, med betoning på mini haha.

Jag tog deras gröna juice. Man är ju lite "bortskämd" med färskpressade juicer då det är något jag gör varje vecka, och jag gör riktigt goda om jag får säga det själv så att dricka juice ute är sällan något speciellt. Om ni förstår vad jag menar?

Och deras gröt! Även fast jag äter gröt varje vardagsmorgon kunde jag inte låta bli att beställa den, och blev inte besviken. Den var verkligen god. Ska försöka göra egen päron-/äpplemos att ha till gröten ibland!

En skål med yoghurt, granola och färska bär. Och sen Nicoles tuggummi, haha.

Sen promenerade vi tillbaka till Karlaplan igen. Det var en så fin höstmorgon!

Såhär mysig var min morgon i fredags, så hade jag gärna startat alla fredagar faktiskt. Gillade verkligen att man kunde beställa havregrynsgröt till frukost på en restaurang, att en så enkel frukost ändå kunde kännas lyxig! Jag äter alltid min gröt i en vanlig skål men jag ska köpa hem en liknande skål som ovan till mig och min gröt haha, man äter ju lite med ögat också menar jag.

/ My cosy Friday morning, would love to start every Friday like this. A walk at Djurgården and then breakfast at Strandvägen 1, just loved that I could order oatmeal porridge which is so basic but yet it felt like a "luxurious" breakfast!

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
andiclausen
andiclausen,
Ja super! 😍
nouw.com/andiclausen