Frukostmys

Food, Pictures

Startade lördagsmorgonen med frukost på Fahlmans. Inte det största utbudet, men samtidigt allt som krävs för en god frukost!

Lite kakor fick man ju ha.

​Jag mös med mitt rabarberte! Jag dricker verkligen så mycket te nu när det är kyligt ute. 

Min första frukosttallrik. Ni som känner mig vet att det blev några vändor till haha. Den bullen är den godaste bullen jag vet, kolbröd! Dock så köpte vi med oss ett kolbröd hem som var nästintill ihåligt, inte första gången bröden från Fahlmans är helt luftiga.. Så dåligt!

God morgon! Gårdagen startade med frukost med familjen, så himla gott och mysigt. Vi satt i säkert 1,5 timme och bara åt, snackade och skrattade. Kändes verkligen om en mysig höstmorgon! Efter det blev det lite shopping på stan men sen blåste det för mycket så vi gick hem till mig en stund, sen åkte jag iväg till Varberg en sväng för att kolla babes match. Gillar dessa mys-lördagarna.

/ Good morning! Started my Saturday morning with breakfast with my family, delicious and so cozy. After that we went shopping a bit and then we went home to me for a while before I headed off to Varberg to watch babes game.

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Kan du berätta lite mer om kolbröd? Är det nyttigt eller går man upp i vikt av det?
andiclausen
andiclausen,
Jag vet tyvärr ingenting om det hehe! Äter det bara för det är gott! 😁
nouw.com/andiclausen
Malin
,
Vart är sjalen ifrån? 😊)
andiclausen
andiclausen,