Gott häng på Puro Beach

Travel, Pictures

I DETTA inlägg skrev jag ju om en beach club jag inte gillade så mycket, men här kommer istället ett inlägg om en beach jag verkligen gillar!

Puro Beach! Vet inte om vi kanske hade tur, men det var så lugnt och skönt när vi var där och all personal var så trevlig. Vi kom vid 12.30 och det var helt molnigt, så det var lite folk vilket var skönt. Efter 15-16 var det dock nästan fullt där, men härlig stämning och bra musik!

Bäddarna var så sköna! Vi låg nere på stranden vilket var perfekt. Det är lite mer party uppe vid poolen.

Det bästa Denkan vet med att ligga vid pool, strand, beach clubs osv är om bäddarna är så sköna att man lätt kan somna i dom ;-) Det var dessa...

Med tanke på att det var så molnigt (men sjukt varmt dock!) så fick det bli massage istället. Denkan ser ut att njuta eller hur?

På tal om att bäddarna var sköna - vi somnade som två små bebisar i början när vi kom haha! Fick denna på sms sen när jag vaknade haha. Till vårt försvar så hade vi varit uppe sent natten innan ;-)

Maten på Puro Beach verkar vara genomgående bra, deras sushi är iallafall super! Vi var ett helt gäng som tog sushi och sashimi och vi alla älskade det.

Snyggaste bojken! När vi gick hem vid 19 så började dom att röja och duka fram för ett bröllop, någon skulle alltså gifta sig där senare på kvällen. Vackert!

Det var iallafall inte mitt bröllop så jag stack, haha. Hur fin är inte min nya väska? Jag bara älskar stråväskor, speciellt dessa runda, och kommer absolut haka på den trenden oavsett om jag är hemma i regniga Helsingborg!

Gillar

Kommentarer

maja
,
Varifrån kommer din vita tunika/klänning som du har på dig i detta inlägget? 😊
andiclausen
andiclausen,
från en liten butik nere i puerto banus 😊
nouw.com/andiclausen
livelifehappy
livelifehappy,
Åh vilket ställe! Såg ju hur härligt ut som helst 😍
nouw.com/livelifehappy
andiclausen
andiclausen,