Har jag börjat äta kött igen?

Food, Travel

Hola amigos! Ligger efter med bloggningen från Marbella men jag kämpar på haha. Har ju till och med en hel drös med bilder från Mallorca för några veckor sedan. Det är ju iförsig bra, då riskerar man ingen bloggtorka så länge man bara har tid hehe.

För någon kväll sen så hade gänget bokat bord på en köttrestaurang, Vovem. Lite halvtaggad var jag till en början då jag knappt äter kött och speciellt inte en saftig köttbit liksom.

Det var verkligen ett typiskt "köttställe" både när det kom till inredning och detaljer tyckte jag. Jag började kika på fisken men helt plötsligt insåg jag att jag nog var sugen på kött.

Vi började iallafall med att beställa in lite förrätter. Eller inte lite, tror faktiskt att vi beställde in alla förrätter som fanns på menyn? Haha kändes som det iallafall.

Jag kunde av den anledning omöjligt fota alla, men några fick jag på bild. Dock så glömde jag sedan att fota min köttbit, men den var faktiskt så god. Vet inte om det var för att det var sååå längesen jag åt en köttbit senast, men det smakade fint.

Denkan och Enzo!

Komiskt hur man alltid är proppmätt efter maten, men ändå lyckas beställa in dessert. Varje gång. Denna gång blev det en cheesecake med bärtopping, hade jag fått önska skulle cheesecaken varit frusen.

Körde bara på en basic outfit med en slarvig totte och som vanligt inget smink, men det piffade upp med klackarna! Har helt klart fått en dille på dessa vinylklackar. På en vecka har jag köpt 3 stycken nya, haha.

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Lina
,
Känns viktigt o skriva att man inte har smink eller?
andiclausen
andiclausen,
tydligen. Eller?
nouw.com/andiclausen