Heta diskussioner, ljusstöpning, bellinis och första advent

Min helg i bilder

Denna veckans inlägg blir nog mest ett matinlägg, varför blir det nästan alltid så? Jag gissar för det är så enkelt att fota mat, haha! Inledde iallafall helgen med en sushilunch.

På eftermiddagen tog jag mig ut på en liten promenad med en ljudbok i lurarna. Fin bok, gillade vissa delar men rent generellt var det nog ingen bok för mig då jag inte kunde relatera till ångesten osv. Som tur är, peppar peppar :-)

På kvällen var det bubbel och mys med mamma och pappa <3 Vi hade heta diskussioner varvat med kärleksförklaringar till varandra, kollade idol, åt god mat och drack gott vin! Bästa starten på helgen.

På lördagen stöpte vi ljus! Svärmor fick det av mig i (sen) födelsedagspresent, och kul hade vi! Hon har i några år köpt ljus därifrån så då tänkte jag att det var lika bra att få testa på att göra själv! Det tog nästan 5 timmar, men det var en trevlig eftermiddag som även innehåll fika och liten middag.

Här är några av mina ljus som jag stöpte, det med hjärtat är så himla gulligt tycker jag. Nu har man iallafall ljus så det både räcker och blir över, helt perfekt nu inför jul och mörka kvällar.

Jag hann bara komma innanför dörren innan Matilda plingade på dörren. Det vaknades tjejkväll på tu man hand och det innebär ju såklart bellinis!

Inte ens längesen vi sågs men vi hade SÅ mycket att gå igenom, och så pratade vi minnen. Herregud vad vi pratade och skrattade. Vi har verkligen gjort sjukt mycket roligt och galet ihop under våra över 20 år som vänner, och mycket har vi kvar! En vän jag vet att jag kommer ha med mig igenom hela livet <3

Söndagsmorgonen och första advent började med liten morgonpromenad och frukost på Fahlmans med älsklingen. Mysigt med egentid och riktig lång-frulle eftersom vi inte hade hängt så mycket under fredagen och lördagen.

Vi fick denna bilden skickad till oss på Dennis familjs hund Zoi, hur julfin var inte hon då? Jag tycker hon kan få sig en liten tomteluva eller något också, haha.

Sen gjorde vi oss redo för att åka hem till min moster som fyllde år. Det blev årets första glögg för mig, god mat, gott vin och en massa skratt och skrik som vanligt i vår släkt. Det är inte en enda lugn sekund när vi alla ses, jag och min kusin säger alltid "släkten är värst" och det är den ju på sitt härliga sätt haha <3

Här ser vi min kusins mormor som uppträder med sin variant av lucia, vi fick oss ett gott skratt och massa energi inför veckan! Ett helt perfekt avslut på helgen!

Gillar

Kommentarer

ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
wow vilka bilder 😊 Vart har du köpt den enormt fina jackan? <3
nouw.com/chaniquekarlsson