Hotellfrukost, poolhäng, några dopp i havet och magisk middag inne i Palma

Travel, Mina dagar

Låt oss kika på vår söndag här på Mallis! Vi började med en stor och lång frukost. Börjar alltid med varsin omelett med ost, tomat och paprika, frukt, smoothie och färskpressad juice innan vi går över på något annat. Så gott! Älskar hotellfrukost asså!

Sen la vi oss vid poolen. Bara en trappa ner så var havet, vi ville såklart hellre ligga där men dom hade inte fått upp parasoll där än och vi ville inte chansa och bränna oss första dagen haha. Hur fint beläget är inte vårt hotell då?

Till lunch blev det pizza och ett glas rosé. Jag brukar vara allergisk (inte ordagrant utan gillar inte haha) mot rosévin som är mörka men mamma ville testa ett från Mallorca och det var gott! Smaken sitter ju inte i färgen.

Ett måste till pizza är ju ändå ett glas cola också iallafall! Vi tog en vegetarisk pizza där dom hade slängt på en massa gott. Och framförallt ost, galet mycket ost haha.

Sen latade vi oss bara på varsin solstol, badade några gånger och bara njöt. Havet svalkade alldeles perfekt, en dröm för en vinterbadare! Det var till och med ett svenskt par som gissade att vi var vinterbadare "för annars badar man inte när det är så kallt i havet som där" haha.

Sen öppnade vi en flaska bubbel på rummet medan vi gjorde ve oss och lyssnade på Ledin.

Vi åkte in mot Palma och strosade lite. Det var inte galet mycket folk vilket var så skönt! Vi gick förbi vad som såg ut att vara ett mysigt tapashak med fönster ut mot gågatan, så där ville vi stanna till för en fördrink.

Det blev cava sangria!

Och här satt vi, hur mysigt? Stället hette Tucana!

Sen hade vi bokat bord på KOA. Aldrig ätit där innan utan bara sett det tidigare år när vi ätit i närheten. Vi beställde iallafall in en god flaska rosé medan vi kikade på menyn.

Till förrätt delade vi på uppvärmd buratta med basilika och massa annat gott, och rostad avokado med ingefära, karamellpopcorn, någon misodressing och annat gott. Dessa förrätter var grymt goda!

Så himla mysigt och sitta och dela mat och en flaska vin med sin mamma såhär <3 Till huvudrätt tog jag havskräftor med shiitake och någon riktigt god sås. Mamma tog grillad lax med yuzi-miso sås och rotfrukter i teriyaki sås. Båda rätterna supergoda.

Det är ju alltid lite spännande på en ny restaurang, kommer det vara gott, hur är stämningen, servicen osv. Allt vara iallafall toppen och jag kan verkligen rekommendera er att besöka stället för en bit mat om ni är i Palma!

Gillar

Kommentarer

Mmaja
Mmaja,
åh vad mysigt! älskar också hotellfrukostar!
nouw.com/mmaja