Hur inreder man ett babyrum?

Inspiration

Att inreda ett babyrum är verkligen inte så lätt som jag kanske trodde det skulle vara, haha! Eller jag tycker iallafall inte det. Så svårt att få ihop det med sin inredningsstil liksom, lätt att det blir för likt resten av hemmet och alltså inte får någon färg eller ploj, eller alldeles för gulligt och töntigt? Om ni förstår vad jag menar? Samtidigt tycker jag ju att ett bebisrum kan vara just det, lite ”töntigt”, men det är så svårt att föreställa sig hur det ska se ut innan allt är klart.

Jag och Denkan är iallafall inte huuundra överens om hur detta rum ska inredas. Jag tänkte att nu höftar jag och bara kör på lite, det ska ju vara gulliga barnsaker man ska piffa till det med, men det tycker typ inte Denkan. Haha. Förstår honom, för mycket grejer som man ser på nätet ser fult ut innan det kanske är färdigstylat i ett rum liksom. Och definitivt innan två små söta bebisar har flyttat in där. Aja, fortsättning följer på denna!

Gillar

Kommentarer

Mirre
,
Hej!
man vill gärna att babyrummet ska passa in med övrig inredning.
Men man ångrar sig sen när man inser att bebisar gillar inte gråa,beige & sådana tråkiga färger det ska vara starka färger så köp det istället!
Lycka till!