Hur julpyntar jag?

Interior

God morgon på er! Tidig morgon idag trots sen läggdags igår, vi hade mina föräldrar över på middag och vin. Om jag och min mamma pratar mycket innan ett glas vin, tänk då efter haha. Som vanligt med andra ord, inga konstigheter. Mysigt hade vi iallafall. Ser framemot många middagar hemma hos oss under 2018. Jag måste dessutom bli bättre på att laga mat, så det får bli lite som en utmaning.

Vår lägenhet är verkligen så mysig just nu med alla ljus och rosetter. Dessa bilderna är ifrån första advent när vi började pynta, så det har eskalerat en aning sedan dess haha. Det är dock inte mycket pynt, utan mer röda ljus, röda rosetter, vita stjärnor, några gråa tomtar och så! Så inte mycket, men ändå tillräckligt så att det ger en härlig julstämning i lägenheten vilket jag älskar.

Som den julnörd jag är så ville jag tex slänga in 2-3 mörkröda kuddar i soffan nu under julveckorna, men jag blev snabbt nedröstad på den fronten. Oavsett får det bli lite kudd-shopping snart, man tröttnar snabbt på de kuddar man har. Ni efterfrågar bilder på lägenheten, tyvärr har det ju inte blivit så mycket på den fronten. Ska dock verkligen försöka bli bättre, och tänka på att visa och tipsa om ny inredning som vi shoppar. Nu när julen och alla släktträffar har lagt sig så blir det lampjakt på riktigt då vi inte kommit långt i den processen, så ni kan ju önska oss lycka till så länge! 

Nu är det dags att andas in denna fredagen och bocka av lite grejer på listan innan man kan gå på julledigthet på riktigt!
Ha en fin dag hörreni, och glöm inte njuta av julen :-)​

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
Ni har det så fint! 😍 Inspo till min och min sambos kommande lägenhet ✨
nouw.com/nnathalies
filippaml
filippaml,
Sååå fint!!! <33
nouw.com/filippaml
jackienäsström