Hur ser min vecka ut?

Pictures

Jag och Clara i Köpenhamn för några veckor sen

Tänkte kanske det hade varit kul för er att hänga med lite på vad jag ska göra i veckan? Inte alltför mycket planer, alldeles lagom! Veckans schema ser ut lite som såhär:

Tisdag: Idag blir en riktig pluggdag, har inte planerat att göra så mycket annat än det faktiskt. Vi ska hem på tacos-tisdag hos mamma och pappa snart också, som jag sagt innan – tacos känns som vardagslyx för det är sååå gott! SÅHÄR såg det ut förra tisdagen, mums!
Onsdag: Försöka fota lite grejer, kampanjer och samarbeten till bloggen, annars inga planer mer än IndoorWalking passet 17.45 som är min onsdagsrutin liksom.
Torsdag: Unnar mig lite sovmorgon, gym och sen massage kl 17. Brukar vara rätt seg och myssugen efter massage så tror det bara blir en lugn kväll efter det, antagligen bara någon god middag med älsklingen.
Fredag: Snackade om en liden, liden AW med mammsen för att kicka igång helgen, låter hur bra som helst tycker jag <3
Lördag: Frukostdejt på stan, sen blir det nog antingen gym eller löpning, försöka plugga lite också och sen på kvällen kommer Clara och Emma hit (från Malmö). Bokat bord på favoritrestaurangen till oss så det blir nog en trevlig kväll som vanligt med dom brudarna.
Söndag: Plugg, träning och bara vila!

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Ååh låter som en underbar vecka !
nouw.com/melan