I höst vill jag...

Uncategorized

...Besöka ett nytt land. Jag älskar att resa så det ska jag försöka fortsätta med i höst. Det finns några länder jag gärna vill pricka av, men jag tror bara jag hinner ett nytt land i höst och jag vet nog vilket det blir.

...Äta och träna bra och hälsosamt. Nu menar jag ju inte att jag vill sluta äta godis och träna 2 ggr/dagen osv utan jag vill bara leva hälsosamt, alltså lite av varje och en bra mix, lite så som jag alltid levt. Jag kan träna stenhårt på morgonen, äta rostasmackor med nutella och oboy till frukost, sallad till lunch, äta en kiwi till mellis, äta Max till kvällsmat, sen trycka i mig ett halvt kilo godis på kvällen. Allt handlar om balans, haha! 

...Vara spontan. Jag, och vi, är redan spontana men vill liksom bara hålla kvar vid det för det är både viktigt och kul. 

...Ligga i sängen en hel dag. När gjorde man det senaste liksom? Vi är typiskt sånna som alltid vill vara ute om det är fint väder, men nu vill man ha lite regn och rusk så man kan spendera en dagen i sängen och lata sig med gott samvete.

...Unna mig att följa en serie. Den tiden finns liksom bara inte, och börjar man väl följa en serie så vet jag att vi hade sträckkollat utan paus typ. Läste någonstans att om man sträckkollar mycket på serier så tyder det på en grad av depression, så det är väl bra vi aldrig gör det hehe. Har ni något tips på serie? 

...Ha helgbruncher. Snöat in på det nu efter gårdagens brunch! Nejdå, men det är ju så mysigt och ett perfekt sätt att dra ihop gänget. Dessutom så älskar jag ju pannkakor och det är ett måste på brunch. 

...Klä mig riktigt höstigt. Jag dör för kjol och lätta skor, men det ska bli mysigt med höstmodet. Dessutom är ju det nog det snyggaste modet. Vill klä mig i stora stickade tröjor och snygga stövlar/boots nu!

...Njuta av Helsingborg. Jag älskar min hemstad, men på hösten är en typisk årstid då det börjar klia lite i mig och jag tycker att staden är lite tråkig. Så den tanken ska jag inte väcka hos mig själv i höst utan bara njuta av att få bo i denna mysiga staden och ha så nära till familj och släkt <3 

// A list about what I wanna do this fall, everything from lying in bed all day to travel to a new country, to lay all day in bed in front of a tv serie and be spontaneous. A good mix!

Gillar

Kommentarer

Styling By Denice,
Gud så spännande höst... Me like! :* Älskar dina inspirerande collage 😊 Kram på dig!
www.stylingbydenice.fyradimensioner.se
stylingbydenice.fyradimensioner.se