Inredningsuppdatering i lägenheten

Interior

Spegel hittar ni HÄR / Bokstöd, HÄR / Ljusstake, ​HÄR

Hej på er! Släpar efter i lägenhetsuppdateringen här på bloggen, men det går ganska mycket framåt just nu haha. Vi har äntligen hittat lampor i nästan alla rum, några tavlor är utvalda och vår ena hall har blivit lite utsmyckad, som ni ser ovan!

Vad tyckte ni? Det blev lite gammalt möter nytt, vi gillar det. Vi har ju varit på jakt efter en rokokobyrå i mindre modell ett tag, varken hittat i rätt storlek eller design, tills för några veckor sen då vi fick syn på denna. Storleken blev superbra mot den väggen och det bryter av det grå/vita väldigt bra med det gyllenbruna träet och den bruna marmorskivan. Synd bara att vi ännu inte fått upp våra kromfärgade strömbrytare m.m., som hade gjort bilderna mycket finare än den fula vita haha.. Vi måste ju dock få upp alla lampor först så vi kan testa dimmers osv, en sak i taget gissar jag.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Gu va snyggt 😍👌
nouw.com/nikolinapettersson
andiclausen
andiclausen,
tack söta! 😘
nouw.com/andiclausen
Erica
Erica ,

Hej! Jag älskar din inredning och stil och är själv mitt uppe i att totalrenovera min första lägenhet och letar inspo för fullt! Jag undrar bara vilken färg det är ni har på dessa väggarna? 😊

IP: 82.99.3.229