Inspo - badrum

Inspiration
Något jag bara vill ska sättas igång just nu är renoveringen av badrummet. Toaletten är redan igång och det är så skönt! Och roligt, man ser så snabbt framsteg där så då blir det ju roligt. Dock vet vi inte om vi kommer att renovera badrummet innan vi flyttar in, eller om vi hinner flytta in och så får det renoveras under tiden vi bor där. Nackdelen är ju då att vi är utan dusch i någon vecka men den risken är jag så beredd att ta!
Några inspobilder jag har sparade är i alla fall dessa, dröm-badrum om ni frågar mig! Jag vill ha ett cleant badrum i biege/grå ton med svarta detaljer, dock vet vi typ inte om denna typ av badrum går att lösa i en lägenhet i Sverige? Någon som har ett liknande? Vi har aldrig sett denna typen i Sverige utan bara utomlands, och Sverige har ju konstiga byggregler.
Aja något i denna stilen lär det bli! Eller jag hoppas verkligen det haha! Toaletten blir ”stenig”, tror vi blandar 2 eller 3 olika stenar där inne. Chansning men blir spännande att se slutresultatet. Så badrummet vill jag ha såhär naket och fint! Hoppas verkligen att det går att fixa, annars i alla fall något liknande. Högsta önskan är ju att slippa klinkerplattor där inne, håll tummarna för att det finns någon lösning på det! Som inte rånar oss samtidigt ;-)
Alltså wow kolla denna bild! Även fast vi kommer behöva en kommod med förvaring så hade ju detta ”handfat” varit en dröm. Hade ju varit grymt att iallafall få till något liknande med spegeln? Tyckte verkligen detta var så snyggt! Sen ska det ju passa in i vår lägenheten också, men ni fattar grejen. Inspo måste man ha!

Gillar

Kommentarer

Linneastridh
Linneastridh,
Men såå snyggt! Dela gärna med dig av "lösningen" om det finns någon😍 ett riktigt dröm-badrum! ✨
nouw.com/linneastridh
fannyottosson
fannyottosson,