Inspobomb på lampor

Inspiration

Som ni kanske kommer ihåg så har vi länge varit på jakt efter en lampa över vårt matbord - ja, vi har ännu inte hittat det vi söker. Klart att det behövs men samtidigt så har vi så mycket ljus tända överallt nu med tanke på årstiden så man glömmer lite bort lampor, så det är väl också en av anledningarna att det kommit åt sidan.

Vi har dessutom varit lite väl insnöade på vilken typ av lampa vi ville ha, men nu har vi dock g��tt in på ett helt annat spår vilket är kul. I matrummet har vi just nu mycket grått, svart och silver vilket vi såklart tycker är snyggt men det är lätt att man blir lite "trångsynt" och bara håller sig till det, vilket vi inte vill. Det är ju kul att bryta av med något som egentligen inte passar in, men som ändå blir coolt?

Vi får väl se när det väl kommer upp, haha! Det kostar ju en hel del pengar med lampor så man vill gärna vara ganska säker iallafall innan man köper och sätter upp. På tal om lampor så ska vi faktiskt iväg nu och köpa en taklampa till köket! Äntligen fått syn på en som jag tror blir fin i köket, och som kommer bryta av det svarta och marmorn väldigt bra. Kan ni gissa vilken typ av lampa det då blir? :-)

Gillar

Kommentarer

angelicaleideborg
angelicaleideborg,
Man vill ju ha alla dessa snygga lampor i ens hem!! <3
nouw.com/angelicaleideborg
andiclausen
andiclausen,
eller hur !! 😍
nouw.com/andiclausen
Viktorhognas,