Kicka igång lördagen på gymmet

Fitness, Frågor och svar

Hej på er! Vi har haft mysmorgon hemma men nu är hi påväg till gymmet för att kicka igång denna lördag ordentligt! Tror vi kör ett riktigt roligt pass idag ;-)

Fick 3 frågor som jag tänkte svara på:

1. Har du något specifikt mål med träningen just nu? Eller bara allmänt för måendet/utseendet?
😊
- Har mest bara lite småmål hela tiden, förra veckan ville jag kunna gå ner i spagat som jag klarade, veckan innan var det pistolsquat på hantel, nu har jag lite grejer med handstående osv! Sånt smått är kul att sträva efter så man håller motivationen uppe! Lite mer långsiktigt mål är med löpningen men det tar jag tag i mer sen när våren närmar sig! Dock som jag skrev i förra inlägget är fokus nr 1 med träningen att må och se bra ut :-)

2. Vet du ca hur många kcal du äter per dag?
- Nej jag har inte den blekaste aning! Jag äter sjuuuukt mycket av i princip allt, men sen måste jag nog förbränna ännu mer hur nu det är möjligt för jag går aldrig upp i vikt. (Peppar peppar)

3. Kan inte du köra en matdagbok? 😃
- Har för mig jag skrev typ 2 inlägg för längesedan där jag berättade vad jag åt dom dagarna och hur många kcal det var. Några gilla det men för vissa var det inte uppskattat och jag kan ändå förstå varför då det kan vara lite provocerande. Men jag får se helt enkelt, kanske kan komma någon mildare variant på det eller iallafall börja med lite mat/frukostinlägg igen!

Puss <3

Gillar

Kommentarer

L
,
Tack för att du tog din tid & svara! 😃
andiclausen
andiclausen,
Såklart, kul med frågor!! 😊
nouw.com/andiclausen