Klippa av allt hår?

Fashion Inspo

Sedan 2008 har jag från och till haft ganska kort hår, ibland väldigt kort hår. Allt från precis vad hakan till ner till svanken. Jag har alltid trivts bäst i det kortare, typ ovanför axlarna, förutom på gymmet då jag knappt kunnat få upp allt i en totte så därför har jag oftast låtit det växa ut igen. För mig har det varit att jag känt mig alldeles för manlig med det korta håret på gymmet, mitt långa blonda uppsatt i en totte gjorde att jag kände mig mer kvinnlig på något sätt haha. Vissa av er förstår säkert!

Förutom det så trivs jag helt klart bäst i det lite kortare, det är verkligen så mycket snyggare och ser så mycket mognare ut! Eller alla passar ju inte i det, men jag gillar det på mig. Så nu är jag iallafall fast besluten om att det lite kortare håret är min grej så det kommer jag köra på ett bra tag framöver. Tänkte gå till frissan i veckan men får vänta lite annars tror jag att jag hade klippt av alldeles för mycket, hehe. Nu är mitt hår precis nedanför axlarna och det tycker jag är för långt, så det kommer ändå bli en liten bit vid nästa frisörbesök.

Har oftast lagt i några ljusa slingor i håret men är nu sugen på en härlig utväxt istället. Har ju iförsig alltid någon typ av utväxt, och haft olika "stora" utväxter från och till, det är ju snyggt ihop med ett fräscht hår! Jag har dessutom hittat ett riktigt bra silverschampoo + silverbalsam så jag kan få bort de fula gula tonerna utan att springa till frisören.

Så nu vill jag mest bara klippa av en rejäl bit på håret, busa till det, få varmare väder och bära snygga våroutfits. Just nu gömmer jag mig i både en slaffsig toffs och en stor kappa med mössa och halsduk. Någon mer?

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Svårt det där med håret ibland 🤔😃 Tycker man ändrar sig titt som tätt vad man vill med håret (i alla fall jag, haha). Trivs i kort hår men kände mig faktiskt lite okvinnlig när jag hade som kortast precis som du skriver (kanske skönhetsideal som spökar?). Nu försöker man istället spara ut det igen, men tar väl inte lång tid innan man ändrar sig och klipper av det igen 😅💕
nouw.com/janielindahl
Linahoog
Linahoog,
Jag röstar ja 😍
nouw.com/linahoog