Kombinerade tricepsövningar

Fitness

Jag försöker få till 2 gympass i veckan, där jag tränar styrka med vikter alltså. Jag vill inte ha så överdrivet synliga muskler (då jag inte tycker det är snyggt på en tjej) samtidigt som jag tycker det är ganska kul att "lyfta" lite ibland, haha, lite klurigt det där! Men, därför satsar jag hellre på lite mindre vikter + att jag kör ju mycket kondition så det jämnar ut sig.

En övning för överkropp jag då gillar är denna, som tar mycket i rygg och armar, framförallt triceps. Vet inte vad denna kallas men ni ser ju hur jag gör. 12x4 tex, och blir alltid att jag ökar lite vikt de sista två repsen.

När jag ändå är inne på den muskelgruppen är det ju självklart att jag kör lite triceps-dips! Gillar att köra den, just för man jobbar med kroppen och det endast är kroppsvikten liksom.

Jag brukar variera lite i hur långt jag går ner, hur snabbt osv då jag som ni vet gillar att köra det mesta i intervaller. Föredrar nästan att göra denna övningen på tid, känns som man får mer ut av det då och att det bränner extra mycket. Tex göra så många man kan på 1 min etc.

Kan iallafall rekommendera att kombinera dessa två övningarna! Riktigt bra och man får typ ont i armarna för det blir så jobbigt, om man inte fuskar och vilar vill säga ;-)


  • Fitness

Gillar

Kommentarer

moawahlen
moawahlen,
Övningen på den första bilden är så grymt jobbigt haha! Fina bilder du tar förresten! <3
nouw.com/moawahlen
andiclausen
andiclausen,
Tack!! Ja det är den 🙈😜
nouw.com/andiclausen