Komma tillbaka till träningen efter 1 månad

Fitness, Travel

Det blev inte många morgonpromenader i Marbella denna sommar, 2 stycken på 3 veckor för att vara exakt. Sjukt olikt mig? Jag brukar "behöva" spralla av mig lite på morgonen för att känna mig pigg under dagen, men nu har jag mått precis lika bra av att sova ut lite. Känns skönt att jag ändå inte tvingade upp mig någon gång "bara för att", utan att jag insåg att nu behövde jag nog bara låta alarmet på mobilen vila och bara ha noll måsten.

Nu är jag dock på hemmaplan igen och det är andra bullar! Som vanligt, för mig iallafall, när jag inte tränat på ett tag så har jag ett sjukt överskott på energi som håller i sig ett bra tag så jag försöker glida på den nu. om 30 min är det dags för ett 45min tabata pass och efter det är det 60min hot yoga. Innan jag åkte till Marbella körde jag de dubbelpassen 4 veckor i sträck, det är perfekt mix för mig!

Leendet när man tränar! Någon mer som känner så? Lär dock blir tufft på dagens pass för jag känner mig verkligen ur form efter den senaste månaden av massa god mat, söta och sura drinkar, stora mängder vin och bubbel (haha), mer chips, godis, ost och kex etc jag ens kan drömma om.. och allt detta i kombo med noll träning. Då vet jag att det blir tufft första veckan, haha. Önska mig lycka till och håll tummarna att jag inte svimmar!

Gillar

Kommentarer

messymix
messymix,
Ibland måste man vila också, det är nyttigt att inte låta träningen bli ett måste! Det ska komma naturligt och vara skönt! 😄 Hot yoga och tabata har jag velat testa länge, har dock inte hittat var jag kan träna yogan, har du några tips? Tabata finns ju på de flesta gym men har inte sett hot yoga! 💕 Lycka till med träningen!
nouw.com/messymix