Könen på tvillingarna

Graviditet

Bilder från nyår <3

Herregud, vet inte vad man ska skriva när man fått reda på könen på sina bebisar men det är en mäktig känsla. Nu har vi i och för sig vetat om det sedan 23 oktober, men det är fortfarande lika coolt. Kön spelar absolut ingen roll för varken mig eller Dennis, men vi är så otroligt lyckliga och tacksamma. Vilket vi hade varit oavsett kön, men nu med två tjejer så känns det ju bara bäst i hela världen.

Det är två små tjejer som gömmer sig i min mage!!! <3

Dennis har mycket killar i släkten – han har två bröder, hans pappa har en bror, hans farfar en bror etc. Så alla har alltid sagt att det är två pojkar i magen, men det har inte jag trott. Redan den 12 augusti, efter ett vaginalt ultraljud i vecka 10, skrev jag i min lilla dagbok att jag trodde att där var i alla fall en tjej. Konstigt, men när jag såg dom på skärmen så bara kände jag ”Åh, en av dom är en flicka!”, sen vad det berodde på vet jag inte. Nästan alla har sagt två pojkar, men jag har som sagt alltid trott att där är i alla fall en tjej. Sen har jag haft svårt att tro att Denkan skulle lyckas leverera två tjejer, så jag har väl mest trott en flicka och en pojke, vilket en del andra också trott.

Att man kan vara 99% säker på att där i alla fall är en tjej, och sen ändå bli så grymt chockad som jag (och Dennis) blev när vi fick veta att där var en tjej är ganska kul. Jag bara skrek rakt ut och började gråta, ”tänk att jag ska få en dotter!” sa jag direkt och bara grät. Sen fick vi veta att även den andra var en tjej och då blev chocken ännu större haha. Vi bara skrattade med tårfyllda ögon, ett ögonblick jag aldrig aldrig aldrig kommer att glömma <3

Gillar

Kommentarer

OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så underbart 😍😍
nouw.com/oliwiamichalak
Johannajuliah
Johannajuliah,
men åh så mysigt! Grattis!! 😍
nouw.com/johannajuliah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229