Konsert, drinkar och inredningsshopping

Min helg i bilder

Vad vore en måndag utan ett inlägg om min helg i bilder? Så här kommer det! Vi började fredagen med en lunch på det nya stället Zabzi, jag tog en halloumi naam med sötpommes - så gott att jag hade kunnat äta det flera gånger i veckan!

På eftermiddagen blev det ett tufft hot yoga pass. Jobbigt och skönt på samma gång som vanligt men kom aldrig riktigt in i lugnet, men det var nog för att jag stressade dit och kom dit 5 minuter innan. Så måste tänka på att vara där i tid inför yoga-passen för bäst effekt.

Sen var det födelsedagsmiddag hemma hos Jennan! Mycket skratt och heta diskussioner, verkligen exakt så det är ALLTID med mammas sida av släkten haha. Vi pratade om allt från MeToo-kampanjen till HIF och huliganer.

På lördagen var jag lite trött och hade nog behövt att bara ha en lugn morgonen hemma i sängen, men kom ändå upp och gick på tabata med Johanna! Som vanligt när man har tvekat lite innan så känns det alltid extra gött efteråt och man är verkligen nöjd att man gick och tränade.

Sedan blev det celsius, acai bowls och massa tjejsnack..

Sedan bestod lördagen mest av städning och fix i lägenheten, och vi hann även runt en liten sväng och kollade lite inredning. Hur coolt var inte detta vinförråd? Hade varit grymt att kunna ha en variant av detta i sitt framtida kök!

På kvällen kom sedan Anna, mamma och Lotta hem till mig för mat och bubbel! Vi har varken köpt matbord eller stolar, så att tex balkongstolarna står där var en nödlösning haha! Vi vill helt enkelt ha lite tålamod och känna efter vad vi vill ha för typ av möbler.

Efter några glas bubbel hos mig så gick vi vidare till arenan där Lena PH skulle uppträda. Ingen artist jag brukar lyssna på men hon verkar ju vara en härlig donna! Mamma och Lotta ville helt enkelt göra detta med mig och Anna, och det var nog tur vi var där för vi livade upp publiken!

Efter konserten så ösregnade det så då kom världens snällaste Denkan och körde ner oss i stan <3 Vi satte oss på V för en drink. Jag tog en fläder med St Germain, kändes lite somrigt!

Sedan promenerade jag vidare hem till denna donnan som firade sin födelsedag med liten tjejmiddag, så vi gick vidare och hade en liten drinkkväll! Väldigt skönt att när jag satte mig i taxin 02:30 så ställdes klockan bak en timme, så skönt!

Det var ett trött par som vaknade på söndagen, så det blev serie och frukost i sängen.

Vid lunch tog vi dock tag i varandra och åkte ut på söndagsutflykt! Bland annat till magasin36 där vi köpte lite nytt porslin. Vi hittade så mycket fint till lägenheten igår, ska visa er i veckan.

När vi ändå var i Höganäs så fick det bli lunch på Garage. Jag var SÅ hungrig så jag bara kastade i mig maten, mådde inte så bra efteråt haha.

På kvällen hade vi en middagsdejt med vänner men jag kunde verkligen inte ta mig upp från soffan, jag fick matkoma 3,5 timme efter lunchen och mådde så illa. Så Denkan fick åka iväg själv på middagen, haha. Låg helt stilla i 1h innan jag mådde lite bättre, och sen lite senare kom Dennis hem med godis haha :-)

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
vilken härlig helg 😊
nouw.com/lindholm
nilssonsanna
nilssonsanna,
Så rolig helg! Älskar verkligen Garage 😊
nouw.com/nilssonsanna
sandrastjerneus
sandrastjerneus,
rolig helg!

undrar vad du arbeta med eller pluggar du kanske? 😊
nouw.com/sandrastjerneus