Lägenheten vi kollade på

Interior

Bilder lånade av hemnet

Ni var några som blev nyfikna på hur lägenheten vi gillade så mycket ser ut, så här kommer den! Detta är rummet vi hade tänkt ha som tv-rum. Älskar fiskbensgolvet här.

Lite sånna här bevarade detaljer i hela läggan, så så så mysigt! Sånt gillar vi.

Supergulligt badrum, men vi hade tagit bort badkaret och satt in tvättmaskin och torktumlare istället.

Det finns 3 stycken av dessa dubbeldörrar, är dom inte bara för fina? Här ser ni även lite av stukaturerna som finns i hela läggan.

Nytt och fräscht kök. När vi såg på bild så kändes det inte som vår stil, men i verkligheten var köket mycket snyggare typ. Hade bara börjat med att byta bänkskiva till någon typ av marmor.

Fina detaljer mellan golvlister och golv.

Matrummet, här kunde vi direkt se många middagar med familj och vänner framför oss. Haha, så roligt det är när man börjar drömma iväg. Lägenheten var iallafall så fin och mysig. Svårt att få fram det på bild. Jag som annars är väldigt kritisk och petig tyckte iallafall att denna var mycket finare i verkligheten än på bild. Högt i tak, stukaturer, golven, breda fönsterkarmar, dubbeldörrarna, balkong osv. Hade verkligen kunnat se oss bo här! Dock ligger den vid en av Helsingborg trafikerade vägar så man kan ju inte riktigt veta hur mycket det hade stört en med tiden? Med tanke på att fönstren är typ 100år gamla så är dom inte precis ljudisolerade. Men, man kommer ju knappt hitta en perfekt lägenhet! ;-)

Gillar

Kommentarer

akerblads
akerblads,
Anna
,
Har du några tips för hur man kan börja trivas i sin kropp?