Lakritsprovning, farsdag och bubbel

Min helg i bilder

Inledde helgen med lite mys på Etoile med denna killen <3

Tjej med 10000% fredagskänsla i kroppen!

Lördagen började tidigt, avbokade min träningsdejt för jag ville inte ställa klockan och sova ut men när tror ni man vaknar? 07.57, haha. 2 timmar längre än på vardagarna så det är ju alltid något! Hade ingen kall celsius men löste det med en plastmugg och is på väg till gymmet!

Jag orkade 30 minuter intervaller på bandet och sen några magövningar + stretch innan magen skrek efter mat.

Åkte hem och hämtade Denkan och så åkte vi hem till mamma och pappa och möttes av detta! Tror verkligen inte att det finns något bättre än detta efter ett träningspass.

Frukost/brunch är ju det bästa som finns! Speciellt om man slipper göra den själv? Haha, mammsen är iallafall riktigt bra på det för det är aldrig något jag saknar. Efter några tallrikar av denna ovan så blev det pannkakor med nutella. Mums!

På eftermiddagen så var det dags för lakritsprovning, jag kan ju säga att jag tömde både mitt papper och dom som satt närmast mig (min lillebrors och pappas), gillade verkligen att blanda salmiak och lakritspulvret. Magen gillade det inte lika mycket dagen efter :-).....

Efter det så blev det lakritsshopping. När jag var liten gillade jag inte lakrits speciellt mycket och tyckte bara att det var gamlingar som åt det, men nu har jag också börjat gilla det rejält och kan ibland plocka endast lakrits ihop med lite choklad. Så jag är nog gammal.

Sen åkte gänget hem till Gun, för bubbel och tapas. Allt från bruchetta-tarpenad till pepparrotskräm med lax. Så gott! Hon hade några små kex från Renee Voltaire som jag bara måste köpa nästa gång jag är i affären, tips tips!

Vi åt och åt, drack och drack, åt och drack. Som vanligt när man är hos gamlingarna! Och så kollade vi i gamla fotoalbum <3

När vi skulle hem från min farmors syster Gun, som även råkar bo typ granne med oss, så fick jag helt plötsligt feeling efter alla glas bubbel och vin. Det slutade med att Johanna kom över och vi öppnade en flaska bubbel. Jag har ju alltid en redo i kylen :-)

Utan att säga för mycket så kan jag ju säga att vi hade sjukt kul? Jag tänkte verkligen bara att vi skulle ner i stan och ta någon drink, men det slutade med en hel barrunda genom stan och att jag var hemma halv 5 på morgonen. Spontant brukar bli riktigt kul haha.

Att välja att komma hem så pass sent när man skulle börja "fira" Fars dag klockan 10 dagen efter var väl inget smart val. Men att få äta frukostbuffe när man är bakis är ju som att vinna på lotto!

Efter frukosten var jag dock en slagen hjälte så lyckades sova någon timme innan jag och Denkan åkte hem till farfar för fika. Som ni ser så köpte jag med mig McDonalds dit också, haha, viktigt med mat ju.

Avrundade Fars dagen och helgen med en mysig middag på Drottninggatan 35. Sagt det x antal gånger innan men säger det igen, deras edamamebönor får ni inte missa. Dennis gjorde faktiskt liknande till min födelsedagsmiddag som blev riktigt goda, vi får göra det snart igen!

Jag tog deras råbiff som alltid är ett säkert kort, ihop med tryffelmos. Eller tryffelpure kanske det var, underbart gott var det iallafall. Jag älskar verkligen råbiff!

Och efter ännu en helg så känner jag mig sådär härligt glad och nöjd! Måste börja med mer "mina dagar i bilder". Att sammanfatta ihop helgen såhär med några få bilder och lite text får en verkligen att inse hur bra man har det som har möjligheten att umgås så mycket med familjerna! Det är verkligen det bästa jag vet! <3

Gillar

Kommentarer

AdinaNordin
AdinaNordin,