Lär känna mig lite bättre!

Pictures

Vänner eller familj
Vänner är självklart viktigt, men det finns ingenting som kan mätas med min familj. I min familj är vi inte bara familjemedlemmar utan vi är även bästa vänner som delar i princip allt. Vi ses väldigt ofta och gör både allt eller inget.

Frukost eller middag
Är det något jag är riktigt bra på så är det att äta frukost, ibland finns där liksom inget stopp och folk undrar vart allt jag äter tar vägen. Jag älskar verkligen att äta frukost, på en tråkig vardag hemma kan jag lätt äta frukost till middag också.

Godis eller bullar
Förr hade jag sagt godis alla dagar i veckan men äter inte alls det lika ofta längre, men äter ju myyyycket annat onyttigt så man är ju tyvärr inte "duktig" för det. Älskar ju bullar, typ frukostbullar? Fikabullar också för den delen. Helst hade jag velat önskat att jag tog en fruktsallad istället haha.

Snapchat eller instagram
Tror säkert ni märkt jag inte är sååå aktiv någonstans längre? Inte som förr iallafall. Bara tappat intresset av att ta foto på allt och allt som har med det att göra, kanske kommer tillbaka! Annars gillar jag båda lika mycket, eller lite haha, men har blivit mer instagram nu sen stories började där också.

Paris eller Berlin
Såklart att Paris är en väldigt fin stad, men har ju varit mycket mer i Berlin och älskar den staden så får säga Berlin. Jag tycker att Berlin är en riktigt underskattad stad, det är liksom inte ofta man hör någon säga "vi ska till Berlin". Ni vet väl att det tex är Europas modestad?

Kjol eller klänning
Gillar både och men får nog ändå säga klänning, vad är snyggare och skönare än att hoppa i en klänning. Tror dock att jag oftare går klädd i kjol på somrarna, man kan ju göra så många olika outfits!

Skidsemester eller tropisk semester
Verkligen svårt att välja antingen eller på den då det är två helt olika resor, man kan inte jämföra liksom. Finns ju inget mysigare än att åka skidor en hel dag, äta gulasch uppe i bergen, dricka en kall öl ur glasflaska (ni bara va, du dricker ju inte ens öl? Men jo, på skidresa gör jag haha!), basta på kvällen och dricka varm choklad framför brasan i underställ… Samtidigt som att vara på solsemester och sola, bada och bara leva i en strandklänning och flip flops är allt man drömmer om så fort man inte är där. Ja, vad ska man välja?

Lugn familjesemester eller party-semester
Jag åker absolut helst på familjesemester, men bara för det betyder det inte att den är varken lugn eller inte innehåller party. Haha!

Kaffe eller te
Med tanke på att jag aldrig har druckit kaffe så väljer jag te. Dricker te lite då och då på hösten och vintern med mjölk och någon god honung från någon marknad, det är ju både mysigt och gott!

Utekväll eller hemmakväll
En utekväll med tjejerna i all ära, men jag väljer helt klart en hemmakväll! Det är liksom hela paketet med hemmakväll – ha på sig mjukis, äta och dricka gott med människor man älskar, äta gottis i soffan framför tv och sedan vakna upp pigg dagen efter och redo att göra precis allt. Meeeen sen ibland blir man riktigt sugen på en galen partykväll!

Gillar

Kommentarer