Lite irriterad men väldigt nöjd

Fitness

Workout clothes, from Hunkemöller

God morgon på er! Såhär såg jag ut innan jag stack till gymmet igår för ett svettigt IW-pass, mina ögon dör verkligen svettdöden under dom passen. Kan det vara skadligt för ögonen att få in för mycket svett? Haha, det var en seriös fråga!

Idag ligger jag inne med sjuk träningsvärk, känns för övrigt som att jag titt som tätt alltid har träningsvärk nu förtiden. Det är en blandad känsla, man känner sig både nöjd med det men det kan även göra en lite irriterad för man har ont haha. Tänkte därför bara gå en lite längre promenad idag, men det snöar ganska mycket, så det blir en vilodag istället!

/ Good morning! This is how I looked yesterday before I went to the gym, my eyes died the sweat death haha. I hope some sweat won't do any damage on my eyes though. Due to the fact that its snow outside and that I have muscle soreness, I will just relax today and don't move too much.

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Så snygga träningskläder!!!
nouw.com/jonnasofieh
andiclausen
andiclausen,
selines
selines,
Kan heller aldrig bestämma mig ang vad jag tycker om själva träningsvärken.. I trappor tappar jag hoppet och vill lägga mig och grina men annars är det en ganska gottig känsla " you did good " och en klapp på axeln! Haha, förövrigt ÄLSKAR jag dina träningskläder, kram
nouw.com/selines
andiclausen
andiclausen,
Haha åh trappor är ju VÄRST!! 🙄 men ja, man får se det som ett tecken att man gjorde något bra! 😜 kram
nouw.com/andiclausen