Löjligt glad på påskaftonen!

Min helg i bilder, Mina dagar

Och så var det lördag och påskafton! Tack vare mitt kloka beslut om tidig hemgång kvällen innan, så var jag på gymmet vid kvart över tio på morgonen och körde lite cardio.

Var även bokad på ett cirkelpass som jag tänkte skippa iochmed att jag vaknade tidigare och redan hade kört 45 min cardio. Men när jag gick förbi salen blev jag sugen så det blev även ett 45 min cirkelpass! Sjukt jobbigt, men som vanligt riktigt gött efteråt.

Efter en smarrig lunch tog vi tag i balkongen och piffade till den inför våren och sommaren, skurade och tvättade bord och stolar och maxade med blommor och växter! Så vårigt!

Sen kom familjen och hämtade mig och vi åkte till Farfar för påskmys.

Jag och mamma hade handlat bakelser för en hel klass så det blev kakfest kan man säga! En bra mix faktiskt, vitt vin och bakelser. Och en kopp te.

Sen invigde jag balkongen för i år och låg och solade i 1,5 timme. Lyssnade på ljudbok, åt jordgubbar och bara njöt!

Mot kvällskvisten var vi hembjudna till min familj för lite påskmiddag. Denkan hade mixat ihop årets finaste bukett till mamma, hur påskig och fin liksom? Denkan borde stå i en liten blomsteraffär så många fina buketter han fixar.

Det första vi fick göra när vi kom var att leta efter vara två påskägg i trädgården. Haha, jag blev löjligt glad över att få springa runt i trädgården som ett litet barn igen!

Dagen till ära drack vi rosé!

Sedan blev det sillamackor, och räkmackor för dom som inte gillar sill. Sen blev det grillad oxfilé för alla förutom mig som hade önskat fisk, och till det hade mamma gjort dillstuvad potatis! Alltså är hon inte bäst? Bara för jag hade skickat dagen innan hur gott det var med det på Pålsjö.

Sen skulle vi egentligen ha spelkväll men det slutade med timvis med prat, heta diskussioner och skrattanfall så jag grät några gånger. Älskar att skratta så jag gråter haha!

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Så fina bilder, verkar som om du haft en bra påsk!
angelicawahlin.se
andiclausen
andiclausen,